Ďalej ma zaujíma, či sa môže dotýkať obrazovky (15.6 ", Toshiba TruBrite® HD TFT s vysokým jasom a s podsvietením LED) ? Či sa tým nepoškodia nejaké "body" na obrazovke.
Moderátor: Moderátoři
Tu zase zalezi na tom, co si kto pod dotykom predstavuje. Jemne a citlie dotyky neuskodia, vsak aj cistit to treba. Ale displaye nemaju rady silnejsi tlak resp. narazy nejakch ostrejsich hran (napr. aj nechty).SyncMaster píše:Tak už sa stalo pár prípadov, kde pri častom sklápaní obrazovky sa uvoľnili matice a odtrhla sa obrazovka. Trochu drastický prípad
Ďalej ma zaujíma, či sa môže dotýkať obrazovky (15.6 ", Toshiba TruBrite® HD TFT s vysokým jasom a s podsvietením LED) ? Či sa tým nepoškodia nejaké "body" na obrazovke.
S programcekmi opatrne, ja tu mam jeden ze "Zrychlenie PC" a nerobi to nicSyncMaster píše:Mám ďalšie otázky
1. Ako zistím, či mám aktuálne drivery?
2. Sú nejaké programy, ktoré by urýchlili pc? Čítal som, že sa to robí väčšinou manuálne, no ja som skôr na programčeky
Chces tu vyvolat flame?SyncMaster píše:Taká malá otázka pre Vás. Čo je podľa Váš lepšie z výkonového hľadiska? Opera alebo Firefox?
Netusim, Operu mam ako doplnkovy rehliadac.SyncMaster píše:Tak ja som čítal, že používanie viacero prehliadačov spomaľuje pc. Preto si nechávam iba 2. Rozhodol som sa pre Operu, no mám s ňou jeden problém. Ak nechám uložiť heslá stránok, pri ďalšom prihlásení mi neuloží meno ani heslo. Čiže musím znovu písať meno a heslo, pričom heslo je už uložené v pamäti Opery. Čo s tým?