Ráda bych se vyjádřila k Vašim předchozím příspěvkům, ale ty verze a programy o kterých mluvíte jdou mimo mě

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu + chyba s DDL
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu + chyba s DDL
Vy my dáváte dobře zabrat, vypadá to že mám možná dva počítače, ale oba jsou mi pěkně k ničemu
Jeden to neutáhne a druhej je pěkně zadělanej.... Tak to vypadá že si začnu házet penízky do prasátka.
Ráda bych se vyjádřila k Vašim předchozím příspěvkům, ale ty verze a programy o kterých mluvíte jdou mimo mě
Re: Prosím o kontrolu + chyba s DDL
S temi programy se seznamite posleze...zaklad je naucit se kresli ve 2D v ACADu, pak se jde na modelink a je pak uz jedno v cem - at uz je to Rhino, 3d max nebo ArchiCAD - vse je narocne a narocnejsi na vykon PC...

Přispějete na provoz fóra?