No nie je to samozrejme byt vzdy adminBlack-g píše:Pavuk: No samozřejmě že jsem admin.
Už jsem použila unlocker a pomáhá to.
Děkuju za pomoc.

Aj za kolegov: nemas za co...
Moderátor: Moderátoři
No nie je to samozrejme byt vzdy adminBlack-g píše:Pavuk: No samozřejmě že jsem admin.
Už jsem použila unlocker a pomáhá to.
Děkuju za pomoc.
Tebe sa zdaju vsetky zbytocnechodnik74 píše:Přesně jak píše StrejdaProšek,raději se vždy zeptat,protože složka která se mže zdát zcela zbytečná může být právě ta nejdůležitější
Hmmmm... Co takto sa trosku krotit vo vyrazoch?chodnik74 píše:Odkdy?co se ti zas nelíbí spamere?
Napisal som ti to preto, lebo si sa snazil mazat nieco uplne ine, ako co chcela userkachodnik74 píše:Za..? pavoučku neřešme to tady v topicu..jestli máš něco na duši tak PM,tady
![]()
Chtěla smazat složku záloha.Ostatní složky mi jako zbytečné nepříjdou..nebo máš snad jiný nápad?Záloha je tam tak trošku navíc, po tom co jsem si všechny důležitý věci překopírovala do nynějšího systému, tak mi tam prostě překáží.
chodnik74 píše:Vidím tam zbytky po Combofixu,tak to napravíme.. a když už jsme u toho čištění,tak uděláme ůdržbu pc
Stiskněte klávesovou kombinaci WIN+R( nebo start-spustit ),čímž se vám otevře okno pro zadání příkazu pro spuštění a zkopírujte a vložte sem následujíci text: Combofix /Uninstall a dejte enter
![]()
T-Cleaner
- Spustíme,zmáčkneme klávesu A a potvrdíme ENTER(některé antiviry mohou detekovat utilitu jako vir-jedá se o falešný poplach,proto IGNOROVAT nebo dočasně vypnout antivir )
- po použití T-Cleaner smažte
![]()
TFC
- Stáhneme a spustíme program
- Klikneme na Start a potvrdíme OK
- Program začne uklízet,poté restartuje pc
- po použití program smažte
Údržba PC:
1)Čištění dočasných složek + neplatné registry
![]()
Ccleaner
2)Defragmentace disku
- Stáhneme a nainstalujeme program
- Spustíme program
- ČISTIČ
Windows zde necháme vše jak je (pokud používáme IE,tak odškrkneme jeho položky) a zaškrkneme položky Start Menu zástupci a Zástupci na ploše a odškrkneme volbu Zbytky souborů v paměti
Aplikace - necháme jak je,ale pokud používáme nějaký prohlížeč (Google chrome,Firefox,Opera..) tak odškrkneme jeho položky
>Stiskeneme tlačítko Analyzovat a poté Spustit Cleaner- Registry
>Stiskneme tlačítko Hledej problémy,program začne hledat neplatné registry..podé zvolíme Opravit vybrané problémy..
>Program se zeptá,zda chceme vytvořit zálohu registrů,zvolíme ano a uložíme si někde zálohu(kdyby byli po opravení registru s něčím problémy,tak zálohu obnovíme tak,že spustíme uloženou zálohu a potvrdíme ano),dále zvolíme Opravit všechny problémy a Zavřít
>opakujte dokud nebude registr bez problémů- Program používáme 1x 14dní (záleží na používání pc,můžeme i jednou týdně)
![]()
Defraggler
3)Aktualizace programů
- Stáhneme a nainstalujeme program
- Spustíme program
- Vybereme disk ( C:,D:..prostě který používáme)
- Pokud je ve sloupci Fragmentace více než 5% dejte Defragmentovat
- Proveďte se všemi používanými disky
- Provádíme 1x za měsíc
![]()
FileHippo.com Update Checker
- Stáhneme a nainstalujeme program(Při instalaci odškrkneme volbu Run at Startup )
- Spustíme program
- Program vyhledá nainstalované programy v PC a zjistí dostupné aktualizace
- Poté se vám otevře internetová stránka,kde budou nabídnuté aplikace k aktualizování
>X Updates Detected..to jsou dostupné aktualizace..
> klikneme na zelenou šipečku a stáhneme program,poté nainstalujeme jeho aktuální verzi
>X Beta Updates Detected..tyto aktualizace nestahujte,jedná se o betaverze,které jsou ve vývoji a jsou nestabilní
- Provádíme 1x za 14 dní nebo jednou za měsíc
To je vsetko mozne, len nie adresar zaloha o ktory slo.chodnik74 píše:a které složky chcete smazat? na obrázku http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php? ... 6#p1035446 už není moc složek ke smazání kromě složky Combofixu..
Pak jsem si uvědomil,že to není obsah C: ale složky C:\zaloha,proto jsem postupoval následovně..Myslela jsem, že se podívate nahoru na cestu, tudíž Počítač/Místní Disk C:/Záloha, ale to není vaše chyba