Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Program na odstranení zbytků po odinstalovaných programech.

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Marek Minkes
Návštěvník
Návštěvník

Re: Program na odstranení zbytků po odinstalovaných programe

#16 Příspěvek od Marek Minkes »

No nějak to nezabralo... :(

Neplatná nebo chybějící třída souboru .asf\OpenWithProgids\BSPlayerFile.ASF HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asf\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .asx\OpenWithProgids\BSPlayerFile.ASX HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asx\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .M2V\OpenWithProgids\BSPlayerFile.M2V HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.M2V\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .mp3\OpenWithProgids\BSPlayerFile.MP3 HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mp3\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .mpeg\OpenWithProgids\BSPlayerFile.MPEG HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpeg\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .mpg\OpenWithProgids\BSPlayerFile.MPG HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpg\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .wma\OpenWithProgids\BSPlayerFile.WMA HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wma\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .wmv\OpenWithProgids\BSPlayerFile.WMV HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wmv\OpenWithProgids
Chybějící MUI odkaz @%SystemRoot%\system32\oobefldr,-33057 HKCU\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell\MuiCache
Chybějící MUI odkaz C:\Users\vlastnik\Downloads\OTM.exe HKCU\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell\MuiCache
Chybějící MUI odkaz C:\Users\vlastnik\Downloads\OTC.exe HKCU\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell\MuiCache

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od chodnik74 »

Zkuste vyčistit a poté znovu proskenovat :) Jdu spát,takže pokračujeme zítra ;-) dobrou noc :James008:
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo Obrázek

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

:!: Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!

:idea: Jste s naší pomocí spokojeni :???: Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Pravidla fora: č.1 a č.2

Marek Minkes
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od Marek Minkes »

Okay... Dobrou. :)

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od chodnik74 »

Dobré ránko,poprosím o nový výsledek Ccleaneru.. ;-)

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

Marek Minkes
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od Marek Minkes »

Když dám v CCelaneru (Hledej Problémy), tak mi to najde tohle ↓↓↓↓↓

Neplatná nebo chybějící třída souboru .asf\OpenWithProgids\BSPlayerFile.ASF HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asf\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .asx\OpenWithProgids\BSPlayerFile.ASX HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asx\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .M2V\OpenWithProgids\BSPlayerFile.M2V HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.M2V\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .mp3\OpenWithProgids\BSPlayerFile.MP3 HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mp3\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .mpeg\OpenWithProgids\BSPlayerFile.MPEG HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpeg\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .mpg\OpenWithProgids\BSPlayerFile.MPG HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpg\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .wma\OpenWithProgids\BSPlayerFile.WMA HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wma\OpenWithProgids
Neplatná nebo chybějící třída souboru .wmv\OpenWithProgids\BSPlayerFile.WMV HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wmv\OpenWithProgids

Poté dám (Opravit vybrané problémy) a kliknu znovu na (Hledej problémy) a nejde mi to tohle ↓↓↓↓↓

Unused registry key .asf\OpenWithProgids HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asf\OpenWithProgids
Unused registry key .asx\OpenWithProgids HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.asx\OpenWithProgids
Unused registry key .M2V\OpenWithProgids HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.M2V\OpenWithProgids
Unused registry key .mp3\OpenWithProgids HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mp3\OpenWithProgids
Unused registry key .mpeg\OpenWithProgids HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpeg\OpenWithProgids
Unused registry key .mpg\OpenWithProgids HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.mpg\OpenWithProgids
Unused registry key .wma\OpenWithProgids HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wma\OpenWithProgids
Unused registry key .wmv\OpenWithProgids HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.wmv\OpenWithProgids

Potom když dám (Opravit vybrané problémy), tak se nic nezobrazuje, ale když restartuji počítač, tak mi to CCleaner najde znovu. :?: :shock:

PS. Toto ↓↓↓↓↓

Chybějící MUI odkaz @%SystemRoot%\system32\oobefldr,-33057 HKCU\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell\MuiCache

Se mi též opakuje... Opravím to a za nějakou dobu to CCleaner najde znovu.

JaRon
Moderátor
Moderátor

#21 Příspěvek od JaRon »

zaskocim - skus to rucne :)
najdi nejaky subor napr. *.mp3 klikni pravym tlacitkom vybor otvorit v programe a vyber napr, WinAmp a zaskrtni vzdy otvarat tymto programom - uvedeny riadok s mp3 by mal z vypisy CC zmiznut
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Marek Minkes
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od Marek Minkes »

Mohl bych poprosit o postup? Já tomu rozumím jako koza petrželi... :roll: :D

JaRon
Moderátor
Moderátor

#23 Příspěvek od JaRon »

Marek Minkes
Návštěvník
Návštěvník

#24 Příspěvek od Marek Minkes »

Tak to jsem z toho chundelatej... DAFT mi píše (All associations okay!). :roll: A přitom to není okay, jak píše! :?:

JaRon
Moderátor
Moderátor

#25 Příspěvek od JaRon »

otvor WindowsMediaPlayer a klikni na nastroje-moznosti-typy suborov a zaskrtni vsetky uvedene vo vypise t.j.
wmv, wma, mpg, mpeg, mp3, mzv, asf, asx a pouzit

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od chodnik74 »

Pokračujte s kolegou..snad něco společně vymyslíme :)

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

Marek Minkes
Návštěvník
Návštěvník

#27 Příspěvek od Marek Minkes »

Já teda nevím, ale já to ve Windows Media Player nemám... Mám Windows Vista. Mám v panelu Media Player jenom ( Přehrávaní, knihovna, kopírovat z disku, zapsat na disk, Synchronizovat a Media Guide.

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od chodnik74 »

Jaké používáte kodeky? :) máte nějaké? :)

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

Marek Minkes
Návštěvník
Návštěvník

#29 Příspěvek od Marek Minkes »

Pokud vím tak v Media Player žádné kodeky nemám, pač ho nepoužívám... Používám VLC Media Player.

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od chodnik74 »

A máte ve VLC nastavené asciace? ;-)

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

Odpovědět