Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosba o preventivku. Díky!
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosba o preventivku. Díky!
Něco (pravděpodobně z té "OTL akce") mi zaplo řízení uživatelských a účtů nemůžu to zaboha vypnout 
NejdeStart - Ovladací panely - Uživatelské účty - Nastavení Řízení uživatelských účtů - nastavit Nikdy mě neupozorňovat(posuvník zcela dole)
start - uživatelské účty - zapnout nebo vypnout nástroj řízení uživatelských účtů - a tam je políčko u zapnout řízení bla bla už prázdné.... (mám visty).
přes centrum zabezpečení to taky nejde - tam po rozkliknutí není možnost (tlačítko) zapnout/vypnout, které, mám pocit, tam normálně byvá u všeho (firewallu, antiviru,...). Není teď nikde...
přes centrum zabezpečení to taky nejde - tam po rozkliknutí není možnost (tlačítko) zapnout/vypnout, které, mám pocit, tam normálně byvá u všeho (firewallu, antiviru,...). Není teď nikde...
Je uz PC pouklizene dle navodu 
Není, snažil jsem se nejdříve vypnout tu deb... utilitu. Nakonec se povedlo (pomocí vista manageru, golden google http://www.mojewindows.cz/node/3041)
Teď jdu na tu čistku podle Vašich pokynů...
Teď jdu na tu čistku podle Vašich pokynů...
OK, dobra prace 
Nedělejte si z nás amatérů srandu, prosím...vyosek píše:OK, dobra prace
Na Céčku fragmentováno 22%, takže ten Defraggler pojede asi do rána
Po akci napíšu, co PC. Mám přidat i log?
(Btw. mi jedna z těch dvou "uklízecích" utilitek smazala z plochy RSIT
Ten smazany RSIT ma na svedomi zrejme OTC, log jiz neni treba
Napiste co PC
Napiste co PC
Nastalo drobné zlepšení, ale o moc lepší už to asi nebude, už je to prostě staříček 
Co je ale nežádoucí novinka: při najíždění windows se na chvíli objeví modrá obrazovka a dole lišta s nabídkou start, po chvilce to přeblikne na nastavené pozadí a najíždí zbytek...
Co je ale nežádoucí novinka: při najíždění windows se na chvíli objeví modrá obrazovka a dole lišta s nabídkou start, po chvilce to přeblikne na nastavené pozadí a najíždí zbytek...
Nemate na plose nejake velke soubory - filmy obrazky, atd...na plose by meli byt jen zastupci
Takze doporucuji nahazet vse primo na disku a na plose mit jen treba zastupce na slozku s filmama, hudbou atd...
Všechno překopáno, díky moc!
Uvidíme, jestli to půjde nějak více poznat na plynulejším chodu.
Uvidíme, jestli to půjde nějak více poznat na plynulejším chodu.
OK, PC sledujte a pak napiste 
PC v rámci HW možností lepší, díky!

Přispějete na provoz fóra?