Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pockejte pokud se tlacitko Scanning opet nezmeni na Look - tak poznate ze SystemLook dokoncil svou praci
Vyskoci na Vas log s nazvem SystemLook (pripadne bude ulozen na plose), jeho obsah mi sem vlozte
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Omlouvam se, nevim proc jsem dal x64 bit verzi, 32 bit verzi najdete v mem podpise
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Vyborne, podarilo sa Ďakujem. A už len taky detail, neviete mi nahodou poradiť, prečo mi na tomto notebooku od poslednej preinštalacie windowsu nefunguje hibernacia (teda režim dlhodobeho spanku)? Predtym som hibernaciu mal nastavenu ako akciu pri stlačni tlačidla napájania. Keď to však takto nastavim teraz, tak po stlačeni toho tlačita prejde počitač len do obyčajneho spanku.
Zkuste pohledat na webu vyrobce ruzne ovladace a nastavovani, urcite by to tam melo byt...Pripadne jim zkuste primo napsat
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList]
"Iny použivateľ"=dword:00000000
Soubor ulozte jako oprava.reg
Pri ukladani dejte ulozit jako typ Vsechny soubory (nastevni je uvedeno na obrazku nize)
Zavrit notepad a spustit dvojklikem oprava.reg
Pripadny dotaz na zmenu registru potvrdte
Okno jen problikne a opravi regsitry - soubor muzete smazat
Restart PC a napiste
Nič sa nezmenilo, uživatel ostal. Kašlime nato až tak mi to tam nevadi .
Môžte mi doporučiť nejaky učinny skener podobny spyware alebo ad-aware, aby som nabuduce nemusel zasa otravovať na fore v pripade nejakych problemov?