Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Windows XP - zamrzání a restart

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
JaRon
Moderátor
Moderátor

Re: Windows XP - zamrzání a restart

#16 Příspěvek od JaRon »

zaskocim:
oba subory smeruju k NVidia GK - preinstaluj ovladace (za novsie, starsie - co sa chyti) :)
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Rodix46

#17 Příspěvek od Rodix46 »

Tak jsem nainstaloval nejnovější ovladač od graficke karty; konkrétně tento: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71_2.html

Jsem zvedavej jestli tohle konečně bylo ono; jdu prolézt youtube a uvidíme :)

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od chodnik74 »

Určitě pomůže :) uvidíme.. ;-) tak se pak ozvěte :)
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo Obrázek

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

:!: Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!

:idea: Jste s naší pomocí spokojeni :???: Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Pravidla fora: č.1 a č.2

Rodix46

#19 Příspěvek od Rodix46 »

Je to neuvěřitelne; ale asi to bylo ono :)) Moc vám děkuju za pomoc :) Mějte se fajn a ještě jednoo vám mnokrát děkuju :))

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od chodnik74 »

Rádo se stalo :) dobrou noc :bye:

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

Rodix46

#21 Příspěvek od Rodix46 »

jo tak nadšení je pryč; :D jen co jsem zpravu dopsal tak hned zase ono známe zamrznutí; je až neuveřitelne jak si to dokazalo naplánovat :(

PS: v pozadí mi hrála hudba z youtube; takže určitě to je porad stejnej problem :(

Budovi
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#22 Příspěvek od Budovi »

Pardon za vstup,

akú máte grafickú kartu?

1. Skúste si na stránkach nvidie na "karte" kompatibilita overiť, že je ovládač naozaj kompatibilný, výberom len typu to nemusí byť presné resp. stretol som sa aj s tým, že mi dávalo na stiahnutie najnovší ovládač napriek tomu, že už nebol kompatibilný podľa zoznamu.

2. Použite túto stránku na vyhľadanie kompatibilného resp. staršieho ovládača, odporúčam neskúšať zbytočne beta verzie radšej staršie WHQL

3. Ak sa jedná o notebook vyhľadajte aktuálny ovládač na stránke výrobcu

4. Skúste: klik pravým na flash video na stránke youtube, vyberte Settings a na "karte" Video zrušte zaškrtnutie políčka "Enable hardware acceleration"

Rodix46

#23 Příspěvek od Rodix46 »

dobrý den, mám NVidia GeForce4 MX 440 with AGP 8x, i podle toho vašeho odkazu mi to najde ten ovladač kterej jsem stahnul, na starší tam neodkazujou a pak je tam jen ještě beta...

Notebook nemam, mam normalni stolni PC, v prvnim příspěvku jsem psal i stručně hardware

jinak to zamrzání neni jen u youtube, ale i u jinejch aktivit, ale co jsem spozoroval je že po tom zamrznutí uplně přestane pracovat procesor, respektive jak při béžném provozu bliká dioda že procesor pracuje tak po zaseknutí je "mrtvo"

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od chodnik74 »

Budovi prectete si pravidla,tady nemate co vstupovat..
jsem na mobilu na brigade,ale odpoledne vam napisi jak otestujeme pc =) muzete znovu otestovat ram pameti pres goldmemory,zbytek odpoledne po 15h

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

Rodix46

#25 Příspěvek od Rodix46 »

Ten test zkusim; je možný že to nebyla chyba jen jedný karty

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od chodnik74 »

Stáhněte,nainstalujte a spuste program HeavyLoad a dejte jakoby tlačítko PLAY

Po 10 minutách,co bude program zapnutý a bude zatěžovat grafiku se mrkneme na teploty :)

:arrow: Stáhněte si program HWMonitor
-Nainstalujte a spuste a udělejte mi screen teplot :) pokud nevíte jak tak podle návodu : http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=14114

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

Rodix46

#27 Příspěvek od Rodix46 »

ta teplota stoupla tak o dva stupně; tam asi problem nebude; jinak delal jsem ten goldtest; nevim moc jak dlouho ho mam nechat bezet ale prošel asi dba ty cykly nebo co to je a byl bez chybičky.

http://imageshack.us/photo/my-images/42/teplotapc.jpg/

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#28 Příspěvek od MiliNess »

Pokud GoldMemory prošel dvěma cykly bez chyb, paměť bude zřejmě OK.
Hardware Monitor nám nepřečte teplotu GPU, tak nevíme, jestli se nepřehřívá.
Zkuste ještě GPU-Z nebo Everest
Zkuste updatnout ovladač GK ze stránek Intelu
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Rodix46

#29 Příspěvek od Rodix46 »

dobry den; dlouho jsem byl pryc, každopadně problem s počitačem je pořad stejny... Co se teploty tyka tak u Everest ultimated edition mam uz proslou zkušebni dobu a ten GPU -Z mi nevim proc teplotu vůbec neukazuje... :(

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#30 Příspěvek od MiliNess »

No co jsem koukal na ten typ grafického adaptéru, může už být odkouřený. Ono nic nevydrží věčně a tohle je slušná vykopávka.
Je možné, že z něj ani hodnotu teploty nedostaneme. Je na GPU nějaký ventilátor s chladičem?

Spusťte Verifier:
Spustit->napište "verifier"->OK->Vytvořit uživatelské nastavení->Vybrat individuální nastavení z úplného seznamu->mimo "Simulace nedostatku prostředků" zatrhněte vše->vybrat ovladače ze seznamu->vyberte vše, co není od Microsoftu->Dokončit->restartujte PC

Pokud verifier narazí na nějaký problém, objeví se BSOD a dojde k restartu počítače. Ve složce Windows\Minidump by se měl vytvořit nový výpis paměti, který mi upněte.
Pokud by k BSOD docházelo už při startu OS a nedařilo se i po několika restartech zavést systém,
spusťte nouzový režim (mačkání F8 při startu PC)
Tam spusťte Verifier a zvolte "Odstranit existující nastavení->Dokončit->restart PC.
Detekce chyby může trvat několik hodin i dní
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Odpovědět