Moderátoři: Rudy, Moderátoři
ventilator jde umistit do predni casti skrine (urcite tam jde videt pripravene otvory, pro uchyceni ventilatoru bude nutne oddelit predni plastove celo)L-ALIZEE píše:Super skřin teda s izolacni hmotou vyhovuje no nevim kde ve předu mam dat vetrak nevidim tam zadny otvor, takze pokud bych ty 2 bocni vetraky dala pryc a vzadu nechala ten maly externi vetracek na vyvod ven horkeho vzduchu bude to ok?
omezena nebude, zdroj ji utahne; nelibi se mi hlucnejsi chlazeni, pouzite komponenty na grafice, cena mohla byt o par stovek nizsiL-ALIZEE píše:A divala jsem se na tu grafiku GAINWARD GTX560 i co mi nabizis jako zlo nejak se mi zalibila jestli to pojede na tento zdroj 500W a nebude omezena asi ji vezmu je tam neco co mi bude prekazet?ja nevim spotreba atd, teplota atd
karta nabizi dva konektory DVI, jedna se o digitalni vystupy, jeden z nich vyuzijes pro zapojeni noveho monitoru pro zprovozneni technologie 3D Vision; mrkni na zadni stranu sveho stavajiciho monitoru, zda nenabizi moznost digitalniho pripojeni (stejne velka obdelnikova koncovka, jakou vidis na obrazku graficke karty), pokud takovy konektor monitor ma, staci dokoupit DVI kabel, pokud ne, stary monitor k nove graficke karte pripojis pres redukciL-ALIZEE píše:MSI gtx560...tam vidim koncovku nezname obdelnikove koncovky bile barvy a monitor ma urcite tu klasicku co se bezne pripojila na graficke karty /Jehlicova pripojka modra barva/
stacit by to melo; lepsiho vysledku ale urcite dosahnes pridanim ventilatoru i na predni stranu skrine, predni plastovy panel po upevneni ventilatoru das zase zpatkyL-ALIZEE píše:Uz vim, kde je misto predniho vetraku na skrini ten panel musim dat pryc a nebude stacit pokud odstranim ty bocni 2 vetraky a necham vzadu jenom ten maly externi na odsani vzduchu?Jenom se te ptam
v zatizeni bude prilis hlucna, pouze 2 roky zarukaL-ALIZEE píše:gtx560 zotac
jasne, v klidu vybirejL-ALIZEE píše:Zatim se rozhodnu to, uz je moje starostpotrebuji ted cas a kafe
to beru, pritelkyneL-ALIZEE píše:dala jsem si te do seznamu přatel pokud ti to nebude vadit
presne tak, monitor propojis s grafickou kartou pomoci DVI kabelu; z USB portu pocitace jeste povede kabel do transmiteru, ktery jsi dostala k brylimL-ALIZEE píše:Takze monitor ma DVI koncovku aj kabel, takze cez tento kabel mezi monitorem a grafikou pojede rezim 3D Vision? Pokud jo, urcite, uz nechi tu klasic jehlicovu koncovku na pripojeni monitora
grafika je to urcite dobra, bude si rozumet s deskou i se zdrojem; nechci ti kazit radost, pokud se budeme bavit o vyhodnosti jeji koupe, neni to nejlepsi reseni, stacilo koupit jeji nepretaktovanou verzi (usetrila by jsi skoro 500,--); nebo uz maji skladem MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC (dostala by jsi vyssi vykon)L-ALIZEE píše: Nova grafika
http://www.alza.cz/gigabyte-n56gso-1gi- ... 248076.htm
karta je to urcite dobra, je to sice velka investice, oproti integrovane zvukove karte, kterou mas, to bude velky skok v kvaliteL-ALIZEE píše:http://www.alza.cz/zvukova-karta-creati ... 107447.htm
nesouhlasim, par stejnych pameti vloz do pametovych slotu na desce stejne barvy, tzn. 2x2GB do zlutych slotu, 2x1GB do cervenych, rezim nastav na ungangedL-ALIZEE píše:Osazeni vsech ram ve 4 slotech = 6gb a v biosu nastavim rezim GANGED misto UNGAGED, Ungaged se pouziva pokud nejsou vsechny 4 sloty osazene ramkou, aspon takhle mi to řekli na alze.
neuvadis, jake mas presne pameti, pokud ti ale dosud vse fungovalo, rucne napeti nikde nenastavujL-ALIZEE píše:Nejlepsi zpusob bude automaticky rezim biosu jako voltaz a napeti cpu a ram nebudu davat manual teho se bojim a deska, at si to nastavi sama
alarm nastav pouze pro kontrolu teploty, ne pro "nefungujici" ventilatoryL-ALIZEE píše:Nastavim pro jistotu alarm na teplotu pro cpu a grafiku a kdyby aj Fans nefungoval