Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

chyba/spyware

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
michal5
Návštěvník
Návštěvník

Re: chyba/spyware

#16 Příspěvek od michal5 »

no nic zatim musim večer se tu ukážu :)...přeju pěknej den

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od chodnik74 »

:arrow: Nevadí :) Mrkněte,zda existuje tato složka c:\program files (x86)\Ask.com\ pokud ano,tak smazat :)

:arrow: jak se chová PC :???:

Jdeme ještě hledat,zda se v pc nenachází další havěť :)

:arrow: Malwarebytes' Anti-Malware Obrázek
  • Stáhneme,nainstalujeme a spustíme(pokud si nevíte rady jak,klikněte ZDE)
  • Vybereme Úplná kontrola a klikneme na tlačítko ProhledatObrázek
  • Program provede kontrolu počítače a na konci se vám objeví hláska,že bylo skenování dokončeno,tak potvrdíme tlačítkem OK
  • Objeví se vám log,který mi sem vložte
  • NIC NEMAZAT!!Program mívá občas falešné detekce,takže mazat budeme až po konzultaci :twisted:
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo Obrázek

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

:!: Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!

:idea: Jste s naší pomocí spokojeni :???: Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Pravidla fora: č.1 a č.2

michal5
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od michal5 »

:arrow: tu složku sem smazal už včera a dneska sem se ještě koukal jestli tam nahodou není znova a nebyla tam ;)
:arrow: Jinak PC šlape zatím pěkně určitě líp než předtím hlavně Counter strike 1.6 šlape pěkně do teď sem stim měl menší problémy (často se kousalo,lagovalo,musel se to spouštět přes spávce úloh apod.) a teď jede pěkně a i bez lagu a to je hlavní xDD :) ale to už sem asi moc nepatří ;)....a start systému se mi zdá taky o něco rychlejší :D :)

:arrow: teď sem na jiném PC tak se na ten anti-malware mrknu až pozdejš věčer přinejhorším zítra ráno :).....

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od chodnik74 »

Tak to mě těší :) pak mi sem vložte log z MBAM :) ještě jsme neskončili ;-) bude ještě údržba pc,až bude pc bez havěti ;-)
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo Obrázek

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

:!: Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!

:idea: Jste s naší pomocí spokojeni :???: Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Pravidla fora: č.1 a č.2

Odpovědět