Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Chrome - Mozilla

Návody, recenze, diskuze, řešení problémů

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Chrome - Mozilla

#16 Příspěvek od mahajana »

prazmen píše:Eset je davno odinstalovan,mam nainstalovany avast,deje se to same,takze vysledek byl nulovy.

Jenomze to je jak mluvit do zdi.Problem je v tom ze se mi nenacitaji stranky,vim ze to dela od te doby,co mi zacala najizdet reklama na Iphone 4,na kterou jsem mimochodem ani neklikl,proste najela sama od sebe na fb,kde taky na zadne reklamy a hry netukam!Pri nacitani stranky se nenapadne nacita 30ksearches.com,ktery ale nenajede ale najede google a v url radku je napsana cilova adresa ale najede google.To je ten problem!Ano je blbost mit v pc noda,ktery plne nefunguje a mit nekde stary crack,ktery ani nevim jak se tam dostal.Ale na to mam v pc i jine programy,aby mi ho chranili.Kazdopadne za celou dobu jsme se vlastne nikam nedostali.Pripomina mi to situaci kdyz nefunguje auto a menime pneumatiky......
Pane..vy jste dobrej komik.. :lol: :lol:

sorry za vstup chodnik74 :)

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od chodnik74 »

Jenže chce to klid,máme tu jistá pravidla fora,já vám chtěl začít pomáhat,jenže když jsem objevil nelegální ESET,tak jsem se slušně zeptal,co s tím budeme dělat,stačilo být trochu v klidu a spolupracovat a říci,ano vyměním ho za Avast..a jedeme dál..chápete? :) tak se tu nečertěte a pojďme něco dělat...Mrkneme na to podrobněji...

:arrow: Stáhneme si na Plochu program OTLObrázek
  • Spustíme soubor OTL.exe (pokud máte Windows Vista nebo Windows 7,tak na soubor klikněte pravým tlačítkem myši a dejte ,,Spustit jako správce,,)
  • Pokud používáte 64 bitový systém,zaškrkněte volbu Pro 64 bitové OS,pokud ne,tak by měla být nezaškrknutá
  • Zaškrkněte okýnko Pro všechny uživatele,Kontrola havět "LOP",Kontrola havět "Purity"
  • Staří souborů změňte z 30 dnů na 7 dnů
  • Do spodního okýnka Vlastní skenování/opravy vložte následující script:

Kód: Vybrat vše

netsvcs
    drivers32
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run /s
    c:\windows\*.* /U
    %SYSTEMDRIVE%\*.exe
    %ALLUSERSPROFILE%\Application Data\*.
    %ALLUSERSPROFILE%\Application Data\*.exe /s
    %APPDATA%\*.
    %APPDATA%\*.exe /s
    /md5start
    adp3132.sys
    AGP440.sys
    ahcix86.sys
    ahcix86s.sys
    atapi.sys
    autochk.exe
    cdrom.sys
    cngaudit.dll
    cryptsvc.dll
    eNetHook.dll
    eventlog.dll
    explorer.exe
    hal.dll
    Changer.sys
    iaStor.sys
    iastorv.sys
    IdeChnDr.sys
    isapnp.sys
    JakNDis.sys
    KR10N.sys
    logevent.dll
    lsass.exe
    mv61xx.sys
    ndis.sys
    netlogon.dll
    ntelogon.dll
    nvata.sys
    nvatabus.sys
    nvgts.sys
    nvraid.sys
    nvrd32.sys
    nvstor.sys
    nvstor32.sys
    scecli.dll
    sceclt.dll
    smss.exe
    svchost.exe
    symmpi.sys
    tcpip.sys
    userinit.exe
    vaxscsi.sys
    viamraid.sys
    viasraid.sys
    ViPrt.sys
    winlogon.exe
    ws2_32.dll
    /md5stop
    %systemroot%\*. /mp /s
    %systemroot%\system32\*.dll /lockedfiles
    %systemroot%\Tasks\*.job /lockedfiles
    %systemroot%\system32\drivers\*.sys /lockedfiles
    %systemroot%\System32\config\*.sav
    %systemroot%\system32\*.dll /lockedfiles
    reg query "HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\winlogon" /v GinaDLL /c
    reg query "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\wuauserv" /v ImagePath /c
    reg query "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BITS" /v ImagePath /c
    %systemroot%\system32\drivers\*.sys /3
    %systemroot%\system32\*.* /3
    CREATERESTOREPOINT

• Klikněte na tlačítko Prohledat
  • Po dokončení skenu,který trvá mezi 5-15 minuty se vám zobrazý dva logy OTL.txt a Extras.txt a ty mě sem vložte
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo Obrázek

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

:!: Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!

:idea: Jste s naší pomocí spokojeni :???: Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Pravidla fora: č.1 a č.2

prazmen
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od prazmen »

Tady slo o to,ze jsem to klidne mohl vymazat z loginu,proc ne.Jen jsem nepocital s tim,ze kdyz mi to najde crack v pc,kterej nemuze nekdo vedet jestli pouzivam,jestli ho tam mam rok,dva,tri.Ze tady bude kazdej do me buzerovat ze mam nelegalni software.Kdybych to vedel,tak to smazu a neresim,jen jsem chtel vyresit problem.Predtim jsem si pc projel CCleanerem,Spy Hunterem,Spybotem,Malwarebytes,Avastem a proto jsem se obratil sem a misto toho se zacalo resit neco,co nebylo vubec duvodem.Proto jsem se tak vytocil

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Pavuk29 »

prazmen píše:Seru na to,tady zjevne poradit neumite!
Chlapce, nejako ta hormony ovladaju... Preco si zmazal resp. editoval predchadzajuci prispevok? Lebo si to prehnal?
Ty si asi lepsi borec ako my, kedze si sem prisiel po radu :)
Reagujes ako soplavy pubertak. Uvedom si, ze nie si na nejakom detskom postpubertalnom portali, kde sa bavime o vyrazkach a malych prsnikoch a ludia, ktori tu posobia, to robia preto, ze na to maju, ze to vedia a ze ti ZADARMO venuju svoj cas, vedomosti a energiu a ja nedovolim, aby ich niekto, kto nevie ovladat svoje emocie, znechucoval v ich usili. Mozes to skusit: ospravedlnit sa a pokracujeme v praci, alebo sem nelez, ked namiesto Dakujem za vas cas tu mienis prskat.
Enter.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Pavuk29 »

A ak tu nebudem vidiet nejake aspon formalne ze prepacte tak budem dost nachylny to riesit razne. Chodnik si to za namahu zasluzi :whip:
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.

prazmen
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od prazmen »

Jo to se omlouvam,proste jsem se vytocil.Tohle bych proste neresil,omlouvam se a nejsem clovek v puberte,jen jsem proste vytocenej.Vytocit se necham tak 3x za rok,takze blahopreju ze se Vam to povedlo.Duvod byl proste jednoduchy,kdyz se toho snazim zbavit asi tyden a poprosim o pomoc a misto toho se zacne resit neco jineho.Ja uz bych to proste neresil.Me uz to proste prislo jak totalni provokace.

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od chodnik74 »

Mě zase příjde provokace Vaše arogantní chování a nařizování postupu jak mám co řešit..nelíbí se vám naše pomoc,tak si poraďte sám,když jste tak chytrý..omlouvám se,ještě jsem tohle neudělal,kolegové vám to dosvědčí,ale odmítám pokračovat v řešení vašeho problému..Pokud chcete,tak si najděte zde jiného rádce,který vám za vaše chování rád poradí...

Pro mě :closed:

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Pavuk29 »

prazmen píše:...misto toho se zacne resit neco jineho....
Riesilo sa presne to, co bolo treba. Tito ludia vedia, preco treba vyriesit najprv bezpecnostny soft. Aby ta tu nemali o tyzden zas. Skus to pochopit. Otazka je, ci ma Chodnik este chut sa ti venovat.

prazmen
Návštěvník
Návštěvník

#24 Příspěvek od prazmen »

Vy to furt nechapete,me nevadilo ze mi chodnik rekl ze mam to co mam,me vadilo to,jak se kazdy do te diskuze pridaval a urazel me!Proto jsem tak vybouchl.Proste toho bylo na me moc.Dik aspon za tu pomoc.

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Pavuk29 »

prazmen píše:Vy to furt nechapete,me nevadilo ze mi chodnik rekl ze mam to co mam,me vadilo to,jak se kazdy do te diskuze pridaval a urazel me!Proto jsem tak vybouchl.Proste toho bylo na me moc.Dik aspon za tu pomoc.
Ty to furt nechapes.
Toto je diskusne forum, ktore ma svoje pravidla. To poprve. Ktore su zavazne nielen pre navstevnikov, ale aj pre radcov, modov aj adminov.
Po druhe, nikto ta neurazal. Uvedom si, ze s prepacenim "zhovadeny" antivirak, ti teoreticky moze byt na "hovno" lebo nepozname mieru jeho "zhovadenosti", t.j. nakolko on sam moze byt pre teba potencialne nebezpecny. Radca, aby mal istotu, ze Tvoj pocitac pojde k Tvojej spokojnosti, chcel, aby si mal svj PC podla moznosti spolahlivo zabezpeceny.
Po tretie, ja ta viem pochopit, ako vie "nasrat" ze tvoj pocitac nejde tak ako od neho ocakavas. Ale za to nemoze ani Chodnik, ani ja, ale to, co je medzo Tvojou stolickou a klavesnicou.
A za stvrte, tym, ze si to vsetko pomazal, si znehodnotil cely topic, z coho vyplyva asi tak, ze ti nema teraz niekto z nas ako pomoct. Tak je to aj Tebe, aj nam vsetko platne ako mrtvemu kabat. Kapisto?
Keby ze si teraz blizsie pri mne, dam ti jednu po kotrbe, lebo takyto pristup nepomoze ani Tebe, ani Tvojmu PC.

prazmen
Návštěvník
Návštěvník

#26 Příspěvek od prazmen »

Ja jsem nechtel nikoho urazit.Pravda byla proste takova ze jsme mel leglani zkusebni verzi,ktera vypresela a hledac hesel nefungoval.Tolik jsem to nehrotil,protoze chodim jen na par stejnych stranek.Smazal jsem to proto,protoze jsem se s tim vsim nedelal aby mi nekdo pak rikal,ze mam to a to neleglani,kdyz o tom prd vi.Tim nemyslim chodnika.A vsechny ty logy mam zalohovane.Me jen proste stvalo jak se do toho kazdy pridaval a zacal mit narazky.Moje pc je moje soukromi a nechci ho ukazovat kazdemu.Prace chodnika si vazim.A proto zadny komentar nebyl mireny na nej.

prazmen
Návštěvník
Návštěvník

#27 Příspěvek od prazmen »

Ja jsem nechtel nikoho urazit.Pravda byla proste takova ze jsme mel leglani zkusebni verzi,ktera vypresela a hledac hesel nefungoval.Tolik jsem to nehrotil,protoze chodim jen na par stejnych stranek.Smazal jsem to proto,protoze jsem se s tim vsim nedelal aby mi nekdo pak rikal,ze mam to a to neleglani,kdyz o tom prd vi.Tim nemyslim chodnika.A vsechny ty logy mam zalohovane.Me jen proste stvalo jak se do toho kazdy pridaval a zacal mit narazky.Moje pc je moje soukromi a nechci ho ukazovat kazdemu.Prace chodnika si vazim.A proto zadny komentar nebyl mireny na nej.

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od tuvok07 »

Ovšem pokud zkušební verze vypršela a nechtělo se vám platit, proč jste si tam nedal antivir který je zadarmo? Nikdo nejsme svatý, ano, ale když po vás chodník chtěl, abyste dal jiný antivir, nemusel jste hned vyletět a střečkovat. Stačilo tam dát Avast a byl klid.
BTW ten NOD se řešil i kvůli pravidlům fóra, ne proto, že by byl chudák Chodník zaujatý bojovník proti warezu a crackům.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Pavuk29 »

prazmen píše:Tady slo o to,ze jsem to klidne mohl vymazat z loginu,proc ne.J
Este tato malickost: dalsi argument, preco mas posluchnut radcu v tom co ti povie a odpovedat uplne presne na to, co sa ta pytal a to pravdivo:
Ked mu das nepresne podklady, ocakavaj asi taku "kvalitnu" odpoved.
Ze sa ta pridal navstevnik, je relevantne, lebo asi si pravidla fora precital a pochopil ich.
A ze som sa na to pytal aj ja, to je pochopitelne a urobim to znova, ak bude treba, pretoze je to moja povinnost. Na to tu som.
Chapem, ze Tvoje PC je tvoje sukromie, ale pochop aj ty, ze pokial nehras s otvorenymi kartami, odpovede radcov na zaklade skreslenych informacii od teba su ti na dve veci.
Aky hladac hesiel nefungoval? Objasni mi to, pls.
A poprosim aj o odpoved na Tuvokove otazky

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od chodnik74 »

Vždyť tohle jsem mu už psal,jenže tady můj ,,velký Šéf,, si nepřál tento krok,chtěl hned řešit problém a rychle rychle..na AV není čas..jenže si myslím,že tady určuji postupy já.Nejsem Váš placený IT technik,pokud chcete,máte možnost si ho na internetu vyhledat a kontaktovat..Ten Vám za příplatek bude tolerovat i Vaše chování..Vidím to na lock a je to..

:closed:

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

Zamčeno