Dobrý večer, podívejte se do protokolu událostí:
Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí->Protokoly systému Windows->Instalace.
S tím tlačítkem těžko říci. Pokud se nejedná o mechanickou závadu, zkusil bych reinstalovat software zvukovky, případně aplikaci výrobce NB, která spravuje funkční tlačítka.
K tomu by si chtělo sednout, takhle na dálku se to řeší blbě.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Log pri Motji
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Log pri Motji
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
-
- Návštěvník
Tie protokoly som nenašiel. Asi myslíte históriu aktualizácií?
To reinštalovanie zvukovky nie je zlý nápad.
A keď sme už pri reinštalovaní, tak či neexistuje nejaký ovládač klávesnice, pretože mi nefunguje tlačidlo Fn, ktorý by som reinštaloval. Jeden postup mi tento problém vyriešil (reinštalovať Value Added Package, Flash Cards Support Utility) no Fn opäť prestalo pracovať. Pri opätovnom postupe sa vyskytol problém. Nejde odinštalovať ani nainštalovať Value Added Package ("Správca inštalácií bol ukončený") a preto nemôžem spojazdniť Fn.
To reinštalovanie zvukovky nie je zlý nápad.
A keď sme už pri reinštalovaní, tak či neexistuje nejaký ovládač klávesnice, pretože mi nefunguje tlačidlo Fn, ktorý by som reinštaloval. Jeden postup mi tento problém vyriešil (reinštalovať Value Added Package, Flash Cards Support Utility) no Fn opäť prestalo pracovať. Pri opätovnom postupe sa vyskytol problém. Nejde odinštalovať ani nainštalovať Value Added Package ("Správca inštalácií bol ukončený") a preto nemôžem spojazdniť Fn.
Ten protokol Instalace by měl mezi protokoly být. Alespoň na W7 Profi tomu tak je.
Asi vám moc nepomůžu, chtělo by to se v tom počítači povrtat, najít nějaké instalační logy a zjistit, proč instalace selhává.
Jedině zkusit odstranit ten soft nějakým uninstallerem a pak se to pokusit znovu nainstalovat (Value Added Package, Flash Cards Support Utility).
Asi vám moc nepomůžu, chtělo by to se v tom počítači povrtat, najít nějaké instalační logy a zjistit, proč instalace selhává.
Jedině zkusit odstranit ten soft nějakým uninstallerem a pak se to pokusit znovu nainstalovat (Value Added Package, Flash Cards Support Utility).
-
- Návštěvník
Tak Vám ďakujem za pomoc. Skúsim sa v tom ešte povŕtať. (s tým uninštalátorom som to už skúšal a nič)
Nemáte zač, je mi líto, že jsme to nevyřešili. Možná bude problém někde v samotném Windows Installeru.