Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Pls kontrola,pomalé pc
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Pls kontrola,pomalé pc
Čus,si tu? 

Čus,zdá se to zase o mnohem lepší ale stejně to není jako když to bylo nové:-(
Nevím, moc tomu nerozumím,pc mám cca 4roky a možná to bude nějaké zastaralé a bude to chtít nějaké komponenty oživit:-)teda obnovit
nebo co myslíš?Zatím díkas
Nevím, moc tomu nerozumím,pc mám cca 4roky a možná to bude nějaké zastaralé a bude to chtít nějaké komponenty oživit:-)teda obnovit
nebo co myslíš?Zatím díkas

No bylo to v prosinci (ty samé problémy) http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=30&t=107491
Je fakt že můj synáček to postupně začíná zasírat(hamachi,HLSV atd.atd.)
Možná by stálo za to zvednout RAM z 1 GB co tam máš na 2 GB.civrs píše:pc mám cca 4roky a možná to bude nějaké zastaralé a bude to chtít nějaké komponenty oživit,teda obnovit nebo co myslíš ?
Pokud to budeš chtít udělat tak dej pozor aby nové RAMky měli stejné hodnoty (časování, frekvence, .....)
Roli,dobrá,dík, časem do toho budu muset stejně investovat,nicméně je to momentálně kapánek lepší tak mi to zase chvilku vydrží.
Zatím čus
Zatím čus