Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosim o pomoc, prosim
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosim o pomoc, prosim
Musite jej mackat hned po restartu a nez nabehne logo windows...
Moznost bootovani z flash disku poznate tak, ze jak urcujete poradi bootovani (CD, HDD. tak by tam mela byt moznost USB)
To Cd-rw by na to nemelo mit vliv
Moznost bootovani z flash disku poznate tak, ze jak urcujete poradi bootovani (CD, HDD. tak by tam mela byt moznost USB)
To Cd-rw by na to nemelo mit vliv
ano, F8 mackam hned po restartu jak tam nabehuji hardwareove veci...
jdu skusit tu flashku
jdu skusit tu flashku
Jeste zkuste klavesu F2, obcas je to na tehle klavese...
spustil jsem nouzovy rezim
....uf....co mam ted udelat?
....uf....co mam ted udelat?
jo, ale ta svine je i v nouzovem rezimu! se z toho pose....
Aplikujte tam RKill a zkuste dat log z RSITu
opet se nikam nedostanu 
co kdybych ten disk vyndal, dal ho do suplicka a na druhem kompu ho promazal...?

co kdybych ten disk vyndal, dal ho do suplicka a na druhem kompu ho promazal...?
dostal jsem se do prikazoveho radku...alespon maly uspech
co udela ten rkill?
RKill by mel tu bezici havet zastavit, ne pomazat ale zastavit aby nam nebranila...
Ja pro tuto noc koncim, pokud RKill zabere, tak tam muzete pustit MBAM -navod v mem podpise
jeste pro jistotu kde najdu ten navod?
moc dekuji za pomoc
moc dekuji za pomoc
Navod na MBAM je zde http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=67229
Tak se mi to jeste vcera vecer podarilo uspesne odstranit.
Pres klavsu F3 jsem se dostal ve win7 do nouzoveho rezimu (podivne ale fungovalo to - to mi dalo pak na vyber a byla tam zmacknuti F8 - don nouzoveh rezimu) a ten jsem spustil s prikazovim radkem (bezny nouzovy rezim se choval jako pri standardnim spusteni woken t.j. s CleanThis na obrazovce), tady CT nebyl a podarilo se mi spustit TotalCommandra kde uz to byla hracka dle navodu z teto stranky: http://www.virusremovalguru.com/?p=6893 .
Pak jsem jeste pc projel antivirakem a antispywarem a vse se zda byt ok.
Tak moc dekuji radci za pohotovou pomoc a take dekuji tomuto servru, ze tady je a resi tyhle haveti...dekujuuuu
Preju krasny pohodovy den
Miress
Pres klavsu F3 jsem se dostal ve win7 do nouzoveho rezimu (podivne ale fungovalo to - to mi dalo pak na vyber a byla tam zmacknuti F8 - don nouzoveh rezimu) a ten jsem spustil s prikazovim radkem (bezny nouzovy rezim se choval jako pri standardnim spusteni woken t.j. s CleanThis na obrazovce), tady CT nebyl a podarilo se mi spustit TotalCommandra kde uz to byla hracka dle navodu z teto stranky: http://www.virusremovalguru.com/?p=6893 .
Pak jsem jeste pc projel antivirakem a antispywarem a vse se zda byt ok.
Tak moc dekuji radci za pohotovou pomoc a take dekuji tomuto servru, ze tady je a resi tyhle haveti...dekujuuuu
Preju krasny pohodovy den
Miress
Nemate zac