BlueScreen
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: BlueScreen
Je,+použití toho skriptu.Zkusím.
Zkuste, obvykle pomůže restart.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Pomohlo to,ale skončil jsem tak kde jsem začal:při spuštění hry/aplikace se vypne monitor a pc,ake led-dioda pořád svítí,tudíž je PC zaplý.nevím si s tím rady..
Dělá to jen při hře?
Tipla bych to spíš na problém s grafikou
.
Tipla bych to spíš na problém s grafikou

Ano,ale u všech.A dělá to teprve od rána,nikdy dříve.
Při normálních programech ne?
Zkuste přeinstalovat ovladače od grafiky.
Já už dnes končím
Zkuste přeinstalovat ovladače od grafiky.
Já už dnes končím

Dobře,díky za rady.
Dobrý večer, omlouvám se za vstup.
Chyba 0x00000116 VIDEO_TDR_FAILURE znamená, že nějaká operace s grafickou kartou trvala ovladači GK déle jak 5 sekund. Systém to pak považuje za vytuhnutí grafického subsystému a shodí počítač do BSOD.
Takže jak radí kolegyně - přeinstalovat ovladač grafické karty, eventuelně kontrolovat teplotu grafického čipu při hře např. pomocí HardwareMonitoru.
Chyba 0x00000116 VIDEO_TDR_FAILURE znamená, že nějaká operace s grafickou kartou trvala ovladači GK déle jak 5 sekund. Systém to pak považuje za vytuhnutí grafického subsystému a shodí počítač do BSOD.
Takže jak radí kolegyně - přeinstalovat ovladač grafické karty, eventuelně kontrolovat teplotu grafického čipu při hře např. pomocí HardwareMonitoru.
Naposledy upravil(a) MiliNess dne 10 Dub 2011 22:14, celkem upraveno 1 x.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Ovladač přeinstalován-pořád se to vypíná.
Můžete se podívat do složky Windows\Minidump, zabalit soubory které tam budou třeba do RARu a upnout na http://www.leteckaposta.cz?
Taky stáhněte ten HW Monitor a sledujte teploty při hraní. (můžete sem hodit screen)
Taky stáhněte ten HW Monitor a sledujte teploty při hraní. (můžete sem hodit screen)
3 soubory-uploaduji.
Teď jste instaloval novou verzi ovladače nebo jste pouze přeinstaloval ovladač již nainstalovanou verzí?
Jestli HardwareMonitor správně odečítá teploty, tak je váš grafický čip na prahu smrti (106°C).
To bude ta příčina. Nějaký problém s chlazením grafické karty.
Docela vysoká je i teplota chipsetu.
To bude ta příčina. Nějaký problém s chlazením grafické karty.
Docela vysoká je i teplota chipsetu.

Přispějete na provoz fóra?