zkousela jsem i pres safety mode, uplne stejne. jedu ted na dva tydny do CR, nevim, jestli ho s sebou budu brat, kdyztak bych se ozvala tady pres thread.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
malware gala (radoby search engine)
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: malware gala (radoby search engine)
asi jsem se radovala predcasne, pocitac se uplne zhroutil. dneska se podaril nastartovat, ale je pomaly, zasekava se a obcas uplne zcerna. spustila jsem OTL a vycistila, pak mi uplne zmizel z plochy (asi to tak ma byt). ted zase par hodin odpociva
zkousela jsem i pres safety mode, uplne stejne. jedu ted na dva tydny do CR, nevim, jestli ho s sebou budu brat, kdyztak bych se ozvala tady pres thread.
Pokud to dělá i v safemode, tak mi to přijde bud jako HW chyba, nebo poškozený OS.
Popište přesně, co to dělá? To je notebook,že?
stáhněte
http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
- spusťte ho a v nabídce zvolte Kopírovat.
-Data ze schránky sem pak vložte pomocí Ctrl+V
Popište přesně, co to dělá? To je notebook,že?
http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
- spusťte ho a v nabídce zvolte Kopírovat.
-Data ze schránky sem pak vložte pomocí Ctrl+V
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
je to notebook, ani ne rok stary, OS windows 7. po zapnuti pocitace se vsechno hrozne zpomalilo, otevreni jakehokoliv souboru tvalo asi pul hodiny, stejne tak pripojeni k internetu, nacteni stranky, atd. parkrat uplne zcernal. vzala jsem si s sebou harddisk do CR, zkusim se nekde pripojit k pocitaci a spustit CrystalDisk.
Zkuste, skoro bych řekla že to bude chyba disku.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!

Přispějete na provoz fóra?