Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejúčinnější program na defragmentaci???

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Nejúčinnější program na defragmentaci???

#16 Příspěvek od valkyrie80 »

Dobré ránko,
děkuji za odpověď, jak dnes dorazím večer z práce domů, vyzkouším...je to nějaká oprava registrů v Adobe apod?? Ať vím, co udělám :) Jinak ten Poznámkový blok se spouští přes Start-Programy-Příslušenství-Poznámkový blok??? Trošku mě zmátlo to Start-Spustit (to je příkaz.řádek,ne??).
A ještě k tomu flash disku, co mám těch 8gb a pořád na něj přidávám a mažu soubory (filmy), mám ho vyloženě jen jako komunikátor s pc a dvd přehrávačem, kde na to koukám...je třeba ji defrag.nebo nechat tak??? Ještě mám i externí hd 320gb, ale tam mám taktéž filmy,fotky,hudbu a tam už to nepřidávám tak často, spíše jednorázově...ten není třeba defrag???
Děkuji za info a pěkný den :)

vyosek
VIP
VIP

#17 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Poznamkovy blok lze spustit nekolika zpusoby, bud jak jsem psal nebo i jak Vy rikate. Prikazovy radek spustite start-spustit a napiset cmd, nebo start-programy-prislusenstvi-prikazovy radek. To jen pro info

:arrow: Pres ten reg soubor zastavime zbytecnosti spoustene po startu - adobe je zcela zbytecne aby bylo spustene hned po startu
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#18 Příspěvek od valkyrie80 »

Aha, už si to zkouším nanečisto v práci :) a zrovna ještě (pro jistotu) dotaz, mám dát Uložit nebo Uložit jako??? A uložit na Plochu??? Ať to pak doma zvládnu hravě...díky.

vyosek
VIP
VIP

#19 Příspěvek od vyosek »

Je to jedno, jestli date ulozit nebo ulozit jako - oboji Vam nabidne jak ulozit - tam zmente veci dle obrazku...A je taktez jedno kam to ulozite :wink:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#20 Příspěvek od valkyrie80 »

OK, děkuji, doma teda provedu :) A ještě teda co říkáte na ten flash disk a externí hd, jak jsem se předtím ptala???

vyosek
VIP
VIP

#21 Příspěvek od vyosek »

Pokud je na flash disku neustaly pohyb souboru stylu kopirovani-presun-mazani tak nema cenu jej defragmentovat :wink:

valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#22 Příspěvek od valkyrie80 »

Tak jsem provedla tu opravu registrů, tak snad už vše bude ok :) děkuji ještě jednou za Váš čas i rady a přeji hezký večer :worship:

vyosek
VIP
VIP

#23 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac, kdyby neco tak se ozvete :)

Odpovědět