Pri použití ComboFix běží vše normálně až při zápisu Log restartuje počítač.Tak že není možnost zaslat Log.
Zkoušeno 5x.Děkuji.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Restartování počítače
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Restartování počítače
Složku c-qoobox dejte do raru a pošlete na letecku poštlu. Link mi vložte zde. Večer tu budu, tak se podívám..
Stahněte MBAM z mého podpisu
-Nainstalujte,dejte úplný sken
NIC NEMAZAT
-MBAM má občas falešné detekce,proto budeme mazat až po kontrole logu.
-Log zkopírujte sem.

-Nainstalujte,dejte úplný sken
NIC NEMAZAT

-MBAM má občas falešné detekce,proto budeme mazat až po kontrole logu.
-Log zkopírujte sem.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Dobrý den.
Moc se omlouvám že odepisuji až teď.Nainstaloval jsem AVG-virus Fre edition 2011 10.0.1202 a ktomu AVG PC TUNEUP ten mi vše opravil a aktivoval VINDOWS XP x 32HOME EDITION SERVICE PAK3 (BUILD:2600).Tak
mě to začalo vše fungovat.Počítač se zrychlyl a už nepadá.Snad to bude dobrý to se pozná .Moc Vám děkuji
S pozdavem lada1950
Moc se omlouvám že odepisuji až teď.Nainstaloval jsem AVG-virus Fre edition 2011 10.0.1202 a ktomu AVG PC TUNEUP ten mi vše opravil a aktivoval VINDOWS XP x 32HOME EDITION SERVICE PAK3 (BUILD:2600).Tak
mě to začalo vše fungovat.Počítač se zrychlyl a už nepadá.Snad to bude dobrý to se pozná .Moc Vám děkuji
S pozdavem lada1950
Dobře, jak myslíte. Kdyby byl problém, ozvěte se 

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!