Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Log pre Motji-Problém s Comodo firewal

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Kovas
Návštěvník
Návštěvník

Re: Log pre Motji-Problém s Comodo firewal

#16 Příspěvek od Kovas »

Neodištaloval som HP tlačiareň, ako ste mi odporučili. Skúsiť ju odinštalovať, alebo s tým ešte počkať. Zatiaľ systém nabieha v pohode,ale nemá firewall

motji
VIP
VIP

#17 Příspěvek od motji »

A když ted doinstalujete comodo?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Kovas
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od Kovas »

no skúsim. Dúfam, že to zasa celé nezbrzdí.

Kovas
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od Kovas »

neskúsiť pred tým spustiť ešte CCleaner?

Kovas
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od Kovas »

Tak som tam, kde som bol pred tým. Nainštaloval som Comodo a po štarte systému najprv bez problémov nabehne avast, Intel Graphics Accelerator a potom po niekoľkých minútach Comodo Bluetooth a HP Wireless Assistant. Potom je už systém funkčný.

Dá sa to nejako zistiť, čo by stým mohlo byť a nejako to opraviť? Zatiaľ s tým nebudem nič robiť. Vďaka. :)

motji
VIP
VIP

#21 Příspěvek od motji »

Pošlu sem kolegu :)

Obrázek

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Kovas
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od Kovas »

Pekný večer prajem. Vďaka počkám :)

Kovas
Návštěvník
Návštěvník

#23 Příspěvek od Kovas »

Systém pri štarte sa správa nepredvídateľne. Schvíľu pri štarte bežal v pohode, nabehol systém potom sa ukázala ikonka bezdrôtového pripojenia nabehol aj HP Wireless Assistant. Chcel som otvoriť Intel Grapfics Media Accelerator Driver a začalo to znova mrznúť. Potom systém znova začal zdĺhavo nabiehať. Hlavne trvalo niekoľko minút pokiaľ nabehol HP Wireless Assistant a bolo možné zapnúť prehliadač. Pritom mi ikonka ukazovala, že bezdrôtové pripojenie k sieti je aktívne.

Odinštaloval som Intel Grapfics Media Accelerator Driver a znova som ho nainštaloval. Nainštaloval som odporúčaný Ovladač bezdrotového adapteru LAN Broadcam zo stránky HP pre môj typ notebooku. Reštartoval som notebook a systém nabehol v pohode. Potom som systém znova reštartoval a znova trvalo niekoľko minút pokiaľ sa spustil HP Wireless Assistant a bolo možné spustiť prehliadač. Pritom ikonka je zrejmé, že som pripojený k sieti.

Pri jednom štarte sa mi objavila hláška GfxUI.exe "systém Windows nemá prístup k určenému zariadeniu, ceste alebo súboru..... Táto hláška sa už pri ďalších štartoch neobjavila. Znova trvá niekoľko minút okiaľ nebehne HP Wireless Assistant a je možné otvoriť prehliadač. Potom už pripojenie na net ide v pohode. Beží normálne aj systém.

Odništaloval som aj HP Wireless Assistant a znova som ho naištaloval. Žiadna zmena. Tak neviem čo s tým.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#24 Příspěvek od MiliNess »

Dobrý večer.
Když odinstalujete Comodo, tak to naběhne v pohodě?

Nevím jestli to s tím vaším problémem bude souviset, všiml jsem si ale, že jste musel alespoň jednou (21.1)
zažít BSOD (obrazovku smrti s následným restartem). Může to být problém související s některým ovladačem, který jste updatnul nebo i projev nějaké HW závady.
Mrkněte do složky Windows\Minidump, soubory z této složky zabalte třeba v RARu a upněte na http://www.leteckaposta.cz
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Kovas
Návštěvník
Návštěvník

#25 Příspěvek od Kovas »

Dobrý deň prajem.

To Comodo som odinštaloval a znova nainštaloval asi dvakrát. Keď som ho odinštaloval prvýkrát tak to bežalo asi tak na dve spustenia systému. Potom sa to znova vrátilo. Keď som znova nainštaloval Comodo brzdilo to stále, ale potom sa to asi pri dvoch spusteniach zlepšilo.

Včera som s inštalačkou urobil opravu systému, lebo mi už nešlo odinštalovať HP Wireless Assistant. Vyhodilo mi že Windovs chýbabajú nástroje na odinštalovanie. Pred tým som odinštaloval Intel Grapfics Media Accelerator Driver. Potom som znova nainštaloval Intel Grapfics Media Accelerator Driver no a HP Wireless Assistant som zatiaľ neinštaloval. Systém mi zatiaľ nabieha v pohode. Neobjavuje sa ani hláška hláška GfxUI.exe "systém Windows nemá prístup k určenému zariadeniu, ceste alebo súboru...... Neinštaloval som HP Wireless Assistant, ide to bez toho.

Pozerám do Windows\Minidump, ale tam nemám nič.

K tej obrazovke smrti ako si pamätám naposledy nabehla niekedy v novembri 2010, keď sme tu spolu s Vami a Motji riešili jeden problém s týmto notebookom. Toho 21.1. fakt neviem.....

motji
VIP
VIP

#26 Příspěvek od motji »

Takže ted je momentálně všechno v pořádku?

Obrázek

Kovas
Návštěvník
Návštěvník

#27 Příspěvek od Kovas »

No neuvedomil som si, že po oprave systému mi bude znova sťahovať aktualizácie vrátane SP3. No keď to všetko stiahne dám Vám vedieť.

motji
VIP
VIP

#28 Příspěvek od motji »

Dobře dejte pak vědět. Trochu mám strach, aby se to nezhoršilo, občas oprava systému není nejlepší řešení.

Obrázek

Kovas
Návštěvník
Návštěvník

#29 Příspěvek od Kovas »

CCCleaner mi našiel v registroch chyby. Je medzi nimi aj program od HP Shared

[IMG=http://img402.imageshack.us/img402/8706/registrepoopravesystmu.th.png][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Zazálohujem ich a vymažem.

Notebook niekedy mi nabehnú ikonky bezdrôtového pripojenia v celkou rýchlo, niekedy notebook niečo robí a nenabiehjú tak rýchlo. V podstate to celé zatiaľ zbehne do cca 1min 25s. Čo je v podstatne lepšie, ako pred tým, keď to trvalo niekedy aj 5 minút. Párkrát sa mi stalo, že pri príkaze reštart systému sa systém začal vypínať dosť dlho a zjavne HD pracoval naplno.

V podstate, keď nabehne systém všetko beží OK. Problémy sú niekedy pri štarte a vypínaní, aj to nie vždy. Tak neviem.

Kovas
Návštěvník
Návštěvník

#30 Příspěvek od Kovas »

Ešte k tomu stavu pre opravou systému.

Keď mi nabehol systém a nabehli na lište aj ikonky o bezdrôtovom pripojení, podľa čoho pripojenie bolo v poriadku
Po štarte.JPG
Po štarte.JPG (6.64 KiB) Zobrazeno 1430 x
nebolo možné niekedy aj 5 minút otvoriť prehliadač. Používam Firefox a premýšľam, či by ho nebolo dobré preinštalovať.

Teraz ten systém nabieha a odhlasuje sa v poriadku. Dokonca aj prehliadač sa spustí bez problémov po štarte systému. Pri prvom spustení prehliadača je trocha pomalší, ale potom pri opakovaných spusteniach už nabieha rýchlo, ale to bude asi problém Firefoxu.

Neviem ešte k čomu slúži ten program SHARED od HP, ktorý ma chyby v registroch.

Odpovědět