Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nejde vymazat flasch disk.Win.XP

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
wilda2
Návštěvník
Návštěvník

Re: Nejde vymazat flasch disk.Win.XP

#16 Příspěvek od wilda2 »

Vše jsem provedl.Nejsem zrovna honěn v jazyce anglickém a tak využívám programy v češtině.
Ještě jednou Vám děkuji za příkladný postup ke klientovi.Děkuji Vám.Hezký zbytek večera a následně hezký den.

vyosek
VIP
VIP

#17 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac, rad jsem pomohl :) Zase nekdy Obrázek
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

wilda2
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od wilda2 »

Je za mnoho.Hlavně za Váš přístup.Hlubokosklon. :closed:

vyosek
VIP
VIP

#19 Příspěvek od vyosek »

:) :closed:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

wilda2
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od wilda2 »

Snad ještě dotaz.Teď když mám PC čistý bez chyb a virů chtěl bych si vytvořit záložní DVD celého disku.V programu Recovery už nemohu,neboť to lze jen jednou a to jsem udělal hned po nákupu PC.Můžete mi poradit free program přes který bych tyto disky mohl vytvořit?Neumím si totiž představit,jak bych v případě nouze použil ty začáteční disky kde nejsou aktualizace a tak.Nezlobte se,že ještě otravuji.Dík předem

vyosek
VIP
VIP

#21 Příspěvek od vyosek »

Ale vubec neotravujete :James008:

Mrknete na navod kolegy http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=47375

wilda2
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od wilda2 »

Díky moc,na ten Agronic jsem již narazil ale bohužel dost pro mne drahý.Jsem důchodce/7O let/a tak musím koukat na každou korunu.Zkopíroval jsem si i návod od Vašeho kolegy a tak to snad zvládnu.Ještě jednou moc děkuji.Hezký zbytek dne. :worship:

vyosek
VIP
VIP

#23 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac, rad jsem pomohl :)

wilda2
Návštěvník
Návštěvník

#24 Příspěvek od wilda2 »

Dobrý večer příteli.Tak jsem zjistil,že ten Argonics neumí celý disk zálohovat na CD/DVD.Umí jen zaváděcí medium.Domníval jsem se,že celý disk zkopíruji na DVD nebo udělám ISO a pak vypálím.To ale ten program neumí. Mám sice HP Recovery,ale ten umožní vypálení celého disku-nebo ISO jen jednou.Zalovte prosím ve své paměti nebo u kolegů.Děkuji předem a omlouvám se za zdržování.Ten Argonics asi odinstaluji.Děkuji za podání zprávy.

vyosek
VIP
VIP

#25 Příspěvek od vyosek »

Ok, poptam se kolegu v interni sekci a dam vedet...

wilda2
Návštěvník
Návštěvník

#26 Příspěvek od wilda2 »

Zlatý chlapec :worship:

mackousko
Návštěvník
Návštěvník

#27 Příspěvek od mackousko »

Pokiaľ Vám nerobí zásadný problém angličtina,free program na vytvorenie zálohy je napr. Backup & Recovery 2010 Free Advanced.Dá sa v ňom vytvoriť záloha na pevný disk(záloha musí byť uložená na iný disk ako zálohovaný) a tak isto aj na dvd.Zavádzacie médium je cd/dvd za pomoci ktorého môžete vytvoriť zálohu dát a tak isto aj obnoviť zálohu . Link na stiahnutie máte tu http://www.paragon-software.com/home/db ... nload.html
Ale počkajte si chvíľu,radcovia Vám poradia možno lepšie,možno majú v zásobe vyhovujúcejší softvér

wilda2
Návštěvník
Návštěvník

#28 Příspěvek od wilda2 »

Ahoj,zaváděcí CD vytvoří i Seagate Disk Wizard ale neumím postupovat dál.Co s ním?V nápovědě nic není.

wilda2
Návštěvník
Návštěvník

#29 Příspěvek od wilda2 »

Mám stažený Seagate Disk Wizard-free-česky.Návod na virech.cz ale neřeší postup.Zaváděcí DVD jsem si udělal ale nevím jak dál.Jak vypálit disky abych na nich měl obsah celého pevného disku jako zálohu.HP Recovery již nemohu použít./jde to jen jednou/.Dík za podání zprávy nebo linku jak postupovat. :worship:

mackousko
Návštěvník
Návštěvník

#30 Příspěvek od mackousko »

Tento softvér nepoznám,ale vo všeobecnosti platí,že zavádzacie médium musíte nabootovať,a v užívateľskom rozhraní sa zvolí možnosť zálohovania,alebo obnovy..pokiaľ chcete zálohovať,zvolíte disk,alebo súbor ktorý chcete zálohovať,a určíte miesto kam sa má záloha uložiť..obvykle to býva druhý pevný disk.Teda keď chcete vytvoriť zálohu systémového disku(obvykle C),súbor zálohy musí byť uložený minimálne na druhý oddiel (obvykle napr.D)alebo iný fyzický disk.Poprípade ak je tá možnosť,z nainštalovaného softvéru vytvoriť zálohu na dvd.Mne sa ale javí lepšia možnosť vytvoriť zálohu na pevný disk,je to bezproblémové

Odpovědět