Další problémy nepozoruji. Podívám se na ten antispywarový program a případně System Care odinstaluji.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu logu z RSIT
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- akiller
- Návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o kontrolu logu z RSIT
Udělal jsem, co jste psal
Počítač se chová, řekl, stejně. Po spuštění systému Firefox nabíhá pomalu, cca do minuty, další spuštění Firefoxu jsou rychlá.
Další problémy nepozoruji. Podívám se na ten antispywarový program a případně System Care odinstaluji.
Severus Snape je moje minulost, přítomnost, i budoucnost
Zkuste reinstalovat firefox, neinstalujte addony naraz ale postupne - mozna za to muze jeden z nich...
- akiller
- Návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Reinstaloval jsem firefox, zdá se být rychlejší
Velice vám děkuji za pomoc a za váš čas
Velice vám děkuji za pomoc a za váš čas
Severus Snape je moje minulost, přítomnost, i budoucnost
Nemate zac, rad jsem pomohl
Zase nekdy 

Přispějete na provoz fóra?