Moderátor: Moderátoři
jasanradek178 píše:No jasne, ale priznali, ze ty IP jsou jejich. Takze teoreticky muzou sbirat info i nekde v Singapuru, Cine apod.
Ja Aviru nechci, nehlida emaily a platit za program, ktery ma plno falesnych poplachu nebudu. Emaily hlida az v placene.mahajana píše:já osobne uvazuju na rok 2011
![]()
Avast--ne
Avg----to vubec![]()
Nod----bejvavalo dobrej
Avira---pokukuju ale jenom AV![]()
NIS-----silne uvazuju![]()
Drweb--pokukuju
No jo tak to ja jedu ještě na XPradek178 píše:To samozrejme mam. Pisu to hned v uvodnim dotazu "Samozrejme mam v nastaveni odskrtnuty automaticky akce a pak taky nastaveno ve FW v trusted, aby se to ptalo na pripojeni do site. Presne tak, jak to bez problemu fungovalo v predchozich verzich. Podotykam, ze nefunguje ani moznost, o ktere se zminuji na jinym foru a to vypnout v aplikacich jakykoli prebirani pravidel z KSN nebo jak se to jmenuje a k tomu jeste vypnuti aplikaci s dig. podpisem."
Nefunguje to ale. Problem je na W7. Na jinych systemech to vetsinou funguje. Dnes jsem tady tu zvlastnost odhalil (nechapu, ze na to neprisli sami, jak to asi testuji?) a nahlasil jsem to cloveku, ktery to resi pirmo v Kaspersky, ale reseni je daleko. Oni z toho chteji udelat aplikaci pro blbce. Tim nechci rict, ze se povazuju za odbornika, ale rad si nastavuju svoje veci sam. Mimochodem pri hledani ted po netu, jsem narazil na vzorek 6000 viru a na tomto pC, kde ted jsem, mam N360 a uz asi pul hodiny s tim bojuje a vypada, ze se zavaril.