Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
All processes killed
========== PROCESSES ==========
No active process named explorer.exe was found!
========== FILES ==========
C:\ComboFix.txt moved successfully.
Folder move failed. C:\Qoobox\BackEnv scheduled to be moved on reboot.
C:\Qoobox folder moved successfully.
File/Folder C:\ComboFix not found.
C:\WINDOWS\system32\drivers\wcscd.sys moved successfully.
C:\WINDOWS\system32\lynnaz.exe moved successfully.
File/Folder C:\WINDOWS\system32\drivers\cdfss.sys not found.
========== REGISTRY ==========
Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\Regedit32 deleted successfully.
Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\KernelFaultCheck not found.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\MSConfig\ deleted successfully.
========== SERVICES/DRIVERS ==========
Error: No service named wcscd was found to stop!
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\wcscd deleted successfully.
Error: No service named cdfss was found to stop!
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\cdfss deleted successfully.
========== COMMANDS ==========
Jeste zopakuji, ze to neni moje PC Uz jsem vcera PC predal majiteli s durazem jak se chovat na internetu. Nainstaloval jsem Microsoft antivir, ktery sam bez obtizi pouzivam Diky moc za pomoc. Mejte se pekne
When Hell is full, the dead will walk the Earth ...