All processes killed
========== OTL ==========
No active process named explorer.exe was found!
64bit-Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ShellServiceObjectDelayLoad\\WebCheck deleted successfully.
64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{E6FB5E20-DE35-11CF-9C87-00AA005127ED}\ not found.
Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ShellServiceObjectDelayLoad\\WebCheck deleted successfully.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{E6FB5E20-DE35-11CF-9C87-00AA005127ED}\ not found.
64bit-Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\\VMApplet:/pagefile deleted successfully.
Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\\Shell:explorer.exe deleted successfully.
Item C:\Windows\SysWOW64\explorer.exe is whitelisted and cannot be moved.
Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\\VMApplet:/pagefile deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\URL\Prefixes\\gopher|:gopher:// /E : value set successfully!
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\URL\Prefixes\\gopher|:gopher:// /E : value set successfully!
64bit-Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.
HKU\S-1-5-21-4232791037-752211120-959289193-1002\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Default_Page_URL| /E : value set successfully!
HKU\S-1-5-21-4232791037-752211120-959289193-1002\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page| /E : value set successfully!
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Default_Page_URL| /E : value set successfully!
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page| /E : value set successfully!
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Default_Page_URL| /E : value set successfully!
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Local Page| /E : value set successfully!
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page| /E : value set successfully!
========== FILES ==========
File\Folder C:\WINDOWS\system32\*.tmp.dll not found.
File\Folder C:\WINDOWS\system32\SET*.tmp not found.
C:\WINDOWS\assembly\NativeImages_v2.0.50727_32\Temp\ZAP26A2.tmp folder moved successfully.
C:\WINDOWS\assembly\NativeImages_v2.0.50727_32\Temp\ZAP9E41.tmp folder moved successfully.
C:\WINDOWS\assembly\NativeImages_v2.0.50727_32\Temp\ZAPC477.tmp folder moved successfully.
C:\WINDOWS\assembly\NativeImages_v2.0.50727_64\Temp\ZAP642E.tmp folder moved successfully.
C:\WINDOWS\assembly\NativeImages_v2.0.50727_64\Temp\ZAPE291.tmp folder moved successfully.
C:\WINDOWS\assembly\NativeImages_v2.0.50727_64\Temp\ZAPE56E.tmp folder moved successfully.
C:\WINDOWS\Installer\MSI11B.tmp moved successfully.
C:\WINDOWS\Installer\MSI23A6.tmp moved successfully.
C:\WINDOWS\Installer\MSI7B54.tmp moved successfully.
C:\WINDOWS\Installer\MSIAFC6.tmp moved successfully.
C:\WINDOWS\Temp\DMIC16A.tmp moved successfully.
C:\WINDOWS\Temp\TS_1747.tmp moved successfully.
C:\windows\myClean.bat moved successfully.
C:\windows\SysWow64\drivers\wddbhie.sys moved successfully.
========== COMMANDS ==========
[EMPTYTEMP]
User: All Users
User: Default
->Temp folder emptied: 0 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 33170 bytes
User: Default User
->Temp folder emptied: 0 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes
User: Dukan
->Temp folder emptied: 12121246 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 745686 bytes
->FireFox cache emptied: 129944632 bytes
->Flash cache emptied: 852 bytes
User: Public
%systemdrive% .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot% .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32 .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32 (64bit) .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32\drivers .tmp files removed: 0 bytes
Windows Temp folder emptied: 4620898 bytes
%systemroot%\sysnative\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files folder emptied: 33170 bytes
RecycleBin emptied: 70801093 bytes
Total Files Cleaned = 208.00 mb
[EMPTYFLASH]
User: All Users
User: Default
User: Default User
User: Dukan
->Flash cache emptied: 0 bytes
User: Public
Total Flash Files Cleaned = 0.00 mb
OTL by OldTimer - Version 3.2.17.3 log created on 11302010_223621
Files\Folders moved on Reboot...
C:\Users\Dukan\AppData\Local\Temp\FXSAPIDebugLogFile.txt moved successfully.
File move failed. C:\windows\temp\_avast5_\Webshlock.txt scheduled to be moved on reboot.
File\Folder C:\windows\temp\TMP00000001C2F6997583ECAEB7 not found!
File\Folder C:\windows\temp\TMP000000099CFC811D1D2B4F89 not found!
Registry entries deleted on Reboot...

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Kontrola logu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Kontrola logu
fAJN, POČÍTAČ STÁLE OK?
Ještě znovu spustte OTL, klikněte na tlačítko vyčisti, uklidí po sobě 

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
PC v poradku 

Kdyby byli problémy, ozvěte se 

Ano.
Diky moc.
Diky moc.
Není zač, hezký víkend