Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Výpadky internetu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Výpadky internetu
vyosek uz si na to posvitil jak vidim
... jdu to provést na 2. počítači

Všechny požadované logy už tam jsou. 

petr0266 = wurfpetr0266 píše:Všechny požadované logy už tam jsou.

Omlouvám se, že jsem porušil Vaše pravidla, nicméně mi nejde o nic jiného, než vyřešit problém... nejsem žádnej troll
. Dík za pochopení. Po vyřešení, můžete klidně druhy ucet smazat.

http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=30&t=106660
vse vyreseno, logy opraveny z 2. počítače... můžete pokračovat...
Díky za snahu.
vse vyreseno, logy opraveny z 2. počítače... můžete pokračovat...
Díky za snahu.
Nevím
Můžu jim poslat mail, nebo zkusit zavolat... ale nevím co přesně bych jim měl říct, aby mě to pomohlo (a Vám při řešení). Ale rozhodně bych se mohl zeptat na jmeno/heslo na router, který vlastním, takže nechápu proč měnili přihlašovací údaje.
(Internet jede většinu času garantovanou rychlosti 6Mb/s download 500Kb/s upload, odpoledne se mi nestává, že by mi ten net padal, jestli tam nemají nahozenou nějakou vysokou agregaci, večer se pripoji vic lidi a obcas to padne) - potíže na druhém "také čistém" počítači jsou otázkou HW kompaktibility routeru asi, s tím nic nenadělám a kupovat kvůli tomu nový router nebudu, když tu máme za chvíli iPv6.

Můžu jim poslat mail, nebo zkusit zavolat... ale nevím co přesně bych jim měl říct, aby mě to pomohlo (a Vám při řešení). Ale rozhodně bych se mohl zeptat na jmeno/heslo na router, který vlastním, takže nechápu proč měnili přihlašovací údaje.
(Internet jede většinu času garantovanou rychlosti 6Mb/s download 500Kb/s upload, odpoledne se mi nestává, že by mi ten net padal, jestli tam nemají nahozenou nějakou vysokou agregaci, večer se pripoji vic lidi a obcas to padne) - potíže na druhém "také čistém" počítači jsou otázkou HW kompaktibility routeru asi, s tím nic nenadělám a kupovat kvůli tomu nový router nebudu, když tu máme za chvíli iPv6.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ako, ak je ten router v ich sprave, tak to musia riesit oni (aspon tak je to u nas). Myslim, ze dalsi krok by mohol byt od nich - napiste im, aky problem vam to pise a ze su vsetky pocitace bez malware. Ze co oni na to 

Tak jsem jim neco napsal
, jsem zvedavej co mi napíšou.

Zatím nic, ani bych se nedivil, kdyby neodpověděli... http://www.helemik.cz, velmi neseriozni firma (tech konfliktu, je toho víc, neprofesionální prostě), škoda jsem to nevěděl dřív 
Jakmile dostanu odpoved, sharenu to tady
.

Jakmile dostanu odpoved, sharenu to tady

Technik se na to přijede podívat, potřebují se prý podívat do logu a zjistit MAC adresu kolizního počítače (respektive mac adresu "utociciho", i když na mě )točí "pouze" router. Hodím sem echo, jak to všechno dopadlo, už jen proto, kdyby měl někdy někdo stejný problém a mohl to vygooglit
.

MOhla bych Vás ještě poprosit o nový log z combofixu?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Jasne
, dam to tu... stejnak me zarazi, proc ten combofix hlasi naelezen rootkit, je potreba restartovat comp, potom se katapultuje explorer.exe a zustane jen plocha
... proto musim manualne restartovat a po restartu to pokracuje
... vysvetlite mi proc? kdyz tam ocividne po nekolika scanech nic neni? Log tu bude za chvíli