Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Neustálé restarty systému po provedení aktualizace
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Neustálé restarty systému po provedení aktualizace
Zatím díky a dobrou.
A ještě se zeptám
- co poslední známá funkční konfigurace - taky nejde?

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Poslední funkční konfigurace také nepracuje. Budu on-line zase dneska večer, až uložím dítko a bude klid na "práci". Díky
Kolega tu bude asi v noci. Každopádně data jsou v suchu
, takže když tak poproste kolegu, ať Vám poradí, jak přeinstalovat pc z recovery particie..

Dobrý večer,
jsem on-line a očekávám Vaše další instrukce...
jsem on-line a očekávám Vaše další instrukce...

Tak bohužel kolega si zatím nevyzvedl sz, nejspíš tu bude zase v noci nebo možná až v pondělí, přece jen je víkend
.
Vydržíte to ještě? Já bohužel neznám Visty a notebooky, tkaže v tomhle Vám neporadím. I když bych Vám vyhledala nějaké informace, raději bych počkala, jeslti něco nevymyslí kolega
Ještě se zeptám na typ notebooku
. Nedostal jste ani žádné recovery DVD?

Vydržíte to ještě? Já bohužel neznám Visty a notebooky, tkaže v tomhle Vám neporadím. I když bych Vám vyhledala nějaké informace, raději bych počkala, jeslti něco nevymyslí kolega

Ještě se zeptám na typ notebooku

Jak už jsem psal, je to Acer typ Extensa 5220.
Co se týče recovery DVD, to nemám. Acer byl dodán bez něj a mě jako laika nenapadlo si jej vytvořit z e-Recovery
-neřkuli, že se k takové problematice dostávám až nyní...
Co se týče recovery DVD, to nemám. Acer byl dodán bez něj a mě jako laika nenapadlo si jej vytvořit z e-Recovery

Dobrý večer, nejprve při startu systému stikněte F8 a vyberte volbu "Nerestartovat počítač při závažném selhání systému" (nebo tak nějak to tam je)
Při pokračování startu by se vám měla zobrazit obrazovka smrti.
Potřebuji, aby jste z ní opsal chybový kód + čtyři parametry v závorce.
Jinak zde je k dispozici Recovery Disk Windows Vista http://www.mediafire.com/?jjgn2zommoz
V nástrojích pro opravu spouštění je i Obnova Systému (System Restore), pomocí kterého můžete obnovit systém z nějakého bodu obnovy.
Při pokračování startu by se vám měla zobrazit obrazovka smrti.
Potřebuji, aby jste z ní opsal chybový kód + čtyři parametry v závorce.
Jinak zde je k dispozici Recovery Disk Windows Vista http://www.mediafire.com/?jjgn2zommoz
V nástrojích pro opravu spouštění je i Obnova Systému (System Restore), pomocí kterého můžete obnovit systém z nějakého bodu obnovy.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Dobrý den,
zkusil jsem to, ale nepomohlo to a žádná obrazovka smrti se neobjevila - znovu se začala konfigurovat poslední aktualizace pak pak zase Restart. Nicméně zkusil jsem udělat Restore v opravném modu a systém zahlásil, že nebyl vytvořen žádný restore point z dřívějška. Spustil jsem automatické vyhledávání problémů bránících spuštění Win a tohle se objevilo:
System Disk = \Device\Harddisk0
Windows direstory = C\Windows
AutoChk Run = 0
Number of root causes = 1
Nevím, jestli to pomůže, ale k jiným údajům jsem se nedostal.
zkusil jsem to, ale nepomohlo to a žádná obrazovka smrti se neobjevila - znovu se začala konfigurovat poslední aktualizace pak pak zase Restart. Nicméně zkusil jsem udělat Restore v opravném modu a systém zahlásil, že nebyl vytvořen žádný restore point z dřívějška. Spustil jsem automatické vyhledávání problémů bránících spuštění Win a tohle se objevilo:
System Disk = \Device\Harddisk0
Windows direstory = C\Windows
AutoChk Run = 0
Number of root causes = 1
Nevím, jestli to pomůže, ale k jiným údajům jsem se nedostal.

Dobrý večer,
teď už budu v cca půlhodinových intervalech on-line asi tak do 23 hod. Chci se ještě zeptat-když jsem procházel opravný mód NTB, objevil jsem tam i volbu Windows Complete PC Restore (from backup). Mohu ji použít nebo mám raději prubnout Vámi poslaný webový odkaz na Recovery Disk WinVista?
Díky.
teď už budu v cca půlhodinových intervalech on-line asi tak do 23 hod. Chci se ještě zeptat-když jsem procházel opravný mód NTB, objevil jsem tam i volbu Windows Complete PC Restore (from backup). Mohu ji použít nebo mám raději prubnout Vámi poslaný webový odkaz na Recovery Disk WinVista?
Díky.
Pokud máte data zazálohována, obnovení do továrního nastavení je nejrychlejší cesta, jak dát NB do pořádku. U některých NB je to dokonce vyřešeno tak, že ani v tomto případě o data v osobních složkách nepříjdete.
Tak jsem zkusil restore z backupu, ale systém žádný nenašel
Zkusím tedy webový odkaz...

Zkusím tedy webový odkaz...
Při startu NB zkuste stisknout F10. Měl byste se dostat k možnosti obnovit systém do továrního nastavení z recovery particie disku. Systém bude ve stavu, v jakém jste NB kupoval. Musíte si tedy doinstalovat své aplikace.
Zkoušel jsem F10, ale recovery partition (X:) nezafungovala - systé zahlásil, že tam backup není. Co teď?
Jinak stále stahuji Recovery z webu (ale jde to pomalu, ještě cca 13 minut). Předpokládám, že jej pak mám vypálit na CD a prohnat NTB, nebo ne?
Jinak stále stahuji Recovery z webu (ale jde to pomalu, ještě cca 13 minut). Předpokládám, že jej pak mám vypálit na CD a prohnat NTB, nebo ne?
To je docela patová situace.
Jestli není dostupný žádný bod obnovy, moc nám nepomůže ani to Recovery CD.
Potřeboval bych, abyste spustil opět Hirent Boot CD (MINI Windows XP) a podíval se na ten recovery oddíl, co všechno obsahuje.
Jestli není dostupný žádný bod obnovy, moc nám nepomůže ani to Recovery CD.
Potřeboval bych, abyste spustil opět Hirent Boot CD (MINI Windows XP) a podíval se na ten recovery oddíl, co všechno obsahuje.