Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Jinak kolegyne psala neco o smazani nelegalniho NODu, v logu z CF stale videt je
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
ked dam rr pc a mackam f8 ,,,a dam poslednu konfiguraciu rr sa mi znova pc a nenacita mi windows,,,ani ked dam spustit beznym sposobom ani nudzovy rezim nic,,,,,,,,,,,,,,NOD 32 som odinstaloval aj instalacky odstranil,,,momentalne nemam ziaden antivirak pokial neodstranim chyby a viry
Omlouvam se, ten kousicek vety mi tam vypadl AV OK, jen je tam jeste crack - ale to si da motji do poradku
Pokracujte s kolegyni jak psala pres Konzolu pro zotaveni
Preji pekny den a uspesne leceni
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
A zkoušel jste tu obnovu systému přes recovery conzoli?
Pokud máte inst. cd, tak ještě zkuste opravu systému.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Když mačkáte F8, neobjeví se Vám mimo jiné možnost volby konzole zotavení?
Přečtěte si prosím sz.
Máte inst.cd?