Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Instalace Windows XP Home na nové PC = nefunguje internet

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
sospecha
Návštěvník
Návštěvník

Re: Instalace Windows XP Home na nové PC = nefunguje interne

#16 Příspěvek od sospecha »

JaRon píše:ako druhu moznost vidim skusit ovladac http://www.asusdriver.net/download-driv ... river.html
doporucujem stiahnut v praci - linka je dost pomala :)
Ahoj, takže, vyzkoušela jsem tento ovladač, bohužel jediné co změnil je název - Připojení k místní síti 3.
Ta 3 mě teda překvapila.
Musím doplnit, že mám v pc ještě Net Adapter 1394 - nemůže za to? I když připojení k netu nefunguje ani když firewire zakážu.

Nastavila jsem rychlost přenosového režimu na 10 Mbps poloduplexní - žádná reakce.

Další věc, co mě zarazila, Windows mě dnes upozornili, že mi zbývá do aktivace 30 dní, ale mělo to být 28.
Datum nezměněno.

Je hrozný věčně vytahovat zástrčky z jednoho pc do 2., přičemž jsem mezi nima jak sardinka pod stolem. Docela se bojím, abych některé ty konektory nepoškodila, tím častým popotahováním. Hlavně ten od monitoru.

Přeju klidný večer.
Eva

JaRon
Moderátor
Moderátor

#17 Příspěvek od JaRon »

ahoj,
1. nastavujes tu spravnu sietovu kartu - pripojenie :???: ked odpojis kabel mal by tam byt krizik
2. teoreticky by este mohla byt karta zakazana v BIOS-e
3. ako poslednu moznost vidim odskusat bednu niekde na inej sieti
- ak nic z tohto, moze byt aj vadna sietova karta - co tiez obcas stava - aj ked nie casto ,,,
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

sospecha
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od sospecha »

Ahoj,
určitě nastavuji správnou. Než nastavím statickou, běhá žlutá kulička, když nastavím svou adresu, kulička zmizí a je tam něco jako zařízení funguje správně a je chráněno firewalem, když kabel vytáhnu je tam červené x.

Do Biosu zkusím vlézt až zítra, bohužel dnes přijdu domů až velmi pozdě.
Možnost vyzkoušet jinde nemám.

Pokud nepomůže ten BIOS, jsem rozhodnutá koupit nějakou obyč levnou síťovou kartu a nechat si jí vložit. Samozřejmě zbývá možnost reklamace. Ale jak jsem psala do vnitřností se bojím a tohle předpokládám znamená vyndat celou základní desku.

Moc děkuju za všechny pokusy mi pomoci, zatím ahoj.

JaRon
Moderátor
Moderátor

#19 Příspěvek od JaRon »

sospecha píše: jsem rozhodnutá koupit nějakou obyč levnou síťovou kartu a nechat si jí vložit
ANO :thumbsup:
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Odpovědět