Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

URGENT: Poblem s trojanom

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP

Re: URGENT: Poblem s trojanom

#16 Příspěvek od vyosek »

Zkuste jeste ty dva ostatni linky..ta wifi je uz starsiho data...zkuste aspon tedy driver pro LAN kartu at mate pristu k netu z PC...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

suleyman
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od suleyman »

nejede...

skusal som aj LAN-ku, ale to iste po nainstalovani je tam stale vykricnik a v sietovych pripojeniach nie je ziadna polozka.

je mi to trapne ale vyzera to ako zacarovany kruh. Co okrem reinstall windows este mozme skusit?

ja uz nechapem... :cry: :cry:

vyosek
VIP
VIP

#18 Příspěvek od vyosek »

Zkuste opravnou instalaci - nabootovat z instal CD a zvlit opravu - tim neprijdete o data...ovsem i po reinstalaci na tom budete stejne - ovladace budou potreba zrejme...
Jen by me zajimalo kde se stala u USBFixu chyba, tohle jsem u nej jeste nezazil :o Nebo havet napadla nejakym pochybnym zpusobem system, jelikoz ji tam bylo opravdu velmi velmi mnoho :arcisit:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

suleyman
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od suleyman »

sorry... jazykovy problem :-) co je "zvlit" ?? :-)

vyosek
VIP
VIP

#20 Příspěvek od vyosek »

Omlouvam se, uz jsem to zkratil (neplanovane) az moc - ZVOLIT - tusim je to pod tlacitkem R

suleyman
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od suleyman »

tak som nakoniec prekopal cely windows.

Kedze moje Recovery CD pre Acer nemalo moznost opravy, ako ste pisali, iba uplnu obnovu povodneho systemu rozhodol som sa to uplne preinstalovat.

Teraz to vyzera byt bez smejdov. Dufajme, ze to vydrzi.

VYOSEK - DAKUJEM pekne za trpezlivost so mnou a ochotu mi pomoct.

vyosek
VIP
VIP

#22 Příspěvek od vyosek »

Omlouvam se ze to dopadlo az takto...PC vsak bylo velmi infikovano a s takto napadenym PC clovek nikdy nevi co se kdy zvrtne :roll: Ja dekuji za pochopeni a doufam ze na nase forum nezavrhnete a prijdete znovu, treba jen na preventivku...

Jinak samozrejme nemate zac, preji pekny den a zase treba nekdyObrázek

Odpovědět