Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
HW a ovladače
Moderátor: Moderátoři
Re: HW a ovladače
Takže po otevření jsem zjistil WINFAST TV 2000 XP jestli tam bylo nebo DTV to si nejsem jistej asi TV...
Takže díky ovladače jsou tam na tu TV sice mi to nejde ale asi jsem to nezapojil dobře budu to zkoušet.Ještě to ostatní.
Chtěl bych poprosit o rodu chtěl bych si rozšířit opeřační paměť co mám přesně koupit aco približně to stojí jak řosšířit asi o 1 Giga mám tam asi 2 sloty..
Chtěl bych poprosit o rodu chtěl bych si rozšířit opeřační paměť co mám přesně koupit aco približně to stojí jak řosšířit asi o 1 Giga mám tam asi 2 sloty..
Děkuji za vyčerpávající informace odledně rozšíř.op.pam .a TVFast...
Když to vemu přez Ovl.pan.Zvuky a zv.zař.hlásí to zvuk.zařízení neexistuje.co jsem asi udělal nesprávne,
Když to vemu přez Ovl.pan.Zvuky a zv.zař.hlásí to zvuk.zařízení neexistuje.co jsem asi udělal nesprávne,
Není zač.holvyy píše:Děkuji za vyčerpávající informace odledně rozšíř.op.pam .a TVFast..
Řekl bych že jsi nenainstaloval ovladače ke zvukové kartě nebo v horším případě zvukovka odešla.holvyy píše:Když to vemu přez Ovl.pan.Zvuky a zv.zař.hlásí to zvuk.zařízení neexistuje.co jsem asi udělal nesprávne
Zkus tedy použít TYHLE
po jejich instalaci restartuj PC.
Zvuk je ok mám instalovanej program Fix My Registry mám ho odstranit pomocí CCleaner
Při nastavováni WinFast-TV karty se mi 3-4 krát sám restartoval PC.Jednou jsem tam měl sdělení jako po modré obrazovce ale tu jsem neměl.Zítra to budu zkoušet pořád mi ta kamera nejde
Program Fix My Registry nepoužívám a myslím si že ho plně zastane CCleaner,
tak že ho klidně přes Start >> Ovládací panely >> Přidat nebo odebrat odinstaluj.
To že se ti při nastavování WinFastu restartoval PC do modré smrti není až tak v pořádku.
Máš instalované DirectX 9 ?
Pokud ne jsou ZDE
Jaká kamera ti nejde ?
tak že ho klidně přes Start >> Ovládací panely >> Přidat nebo odebrat odinstaluj.
To že se ti při nastavování WinFastu restartoval PC do modré smrti není až tak v pořádku.
Máš instalované DirectX 9 ?
Pokud ne jsou ZDE
Jaká kamera ti nejde ?
Ja to odinstaluju pomocí C Cl..,přímo na obrazovce jsem m.s,na obr neměl měl jsem po restartu až to naběhlo akurát na obrazovce sdělení že bylo obnoveno po záv chybě...
Kamera-mám starou kameru Panasonic VHS-C chtěl jsem pásky diditalizovat přes PC namontovali mi v "krámu" TV kartu která mi dávala nejdřív černobilý obraz bez softweru resp nejakouá Trial verzi instalační CD ke kartě nefungovalo nešlo nainstalovat po reklamaci TV karta vyměnená softwér nainstalovanej ale bez zálohy nedostal jsem žádne CD .Počitač se mi na fóru zhroutil
můžeš se podívat proč ja to nevím ani neřeším-nic mi nešlo.Ja coby samouk jsem nevěděl...kamarád mě instaloval W.ale bez ovladačů.no a to už dále víš.
To co jsem potřeboval zatím je funkční bylproblém špatně zasuným zatunutím do PC.Ani jsem se doteď nezajímal o to co ta karta eventuélne umí.Mám kabelovku od upcJo ještě mi zůstalv PC program UpdateMyDrivers
Kamera-mám starou kameru Panasonic VHS-C chtěl jsem pásky diditalizovat přes PC namontovali mi v "krámu" TV kartu která mi dávala nejdřív černobilý obraz bez softweru resp nejakouá Trial verzi instalační CD ke kartě nefungovalo nešlo nainstalovat po reklamaci TV karta vyměnená softwér nainstalovanej ale bez zálohy nedostal jsem žádne CD .Počitač se mi na fóru zhroutil
můžeš se podívat proč ja to nevím ani neřeším-nic mi nešlo.Ja coby samouk jsem nevěděl...kamarád mě instaloval W.ale bez ovladačů.no a to už dále víš.
To co jsem potřeboval zatím je funkční bylproblém špatně zasuným zatunutím do PC.Ani jsem se doteď nezajímal o to co ta karta eventuélne umí.Mám kabelovku od upcJo ještě mi zůstalv PC program UpdateMyDrivers
Děkuji problém nevidím ještě jednou vřelé díky