Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
PC zamrzá
Moderátor: Moderátoři
Re: PC zamrzá
Když jsme u toho, tak abych nezakládal nový topic...jak mám zrušit tu úvodní stránku s uživatelskými účty??? když v ovládácích panelech odškrtnu nabídku používat úvodní obrazovku v uživatelských účtech, stejně se mně tam zobrazí malá tabulka, která po mně chce heslo... i když žádné nemám..
Jelikož střílíme na slepo, zkusil bych ho pokusně odinstalovat. WinFast si instaloval pár ovladačů, které v době před tím zásekem běží a mohly by to způsobovat.
Ještě uvidíme, co zjistí Motji.
Ještě uvidíme, co zjistí Motji.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
ale kde ho pak seženu???
Tak ho zatím neodinstalovávejte, pouze spusťte Regedit, najděte klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services
klikněte na něj pravým myšítkem a zvolte "exportovat". Vytvořený reg soubor mi upněte. Já vám udělám reg soubor, kterým to dočasně vypneme.
klikněte na něj pravým myšítkem a zvolte "exportovat". Vytvořený reg soubor mi upněte. Já vám udělám reg soubor, kterým to dočasně vypneme.
jsem teda hledal a přeinstaloval jsem ten winfast...a ted nevím proč mi to nemůže najít vstup pro zachycení toho videa...
EDIT: http://leteckaposta.cz/716572141
EDIT: http://leteckaposta.cz/716572141
Tak to nevím. Ale můžete to vrátit zpět pomocí "Obnovení systému"
Pak ho jen dočasně vypneme.
Je možné, že za tím fakt bude ten WinFast. Co vím, mnoho lidí si na něj stěžovalo.
Pak ho jen dočasně vypneme.
Je možné, že za tím fakt bude ten WinFast. Co vím, mnoho lidí si na něj stěžovalo.
už se to sekalo tak moc, že sem to vypl...a necháme to na zejtra...ted pisu z druhyho pc
Ok. Zítra zkuste stáhnout tento soubor, poklikat na něho a nechat přidat informace do registru. Pak to restartněte a zkuste, zda ten problém přetrvává.
http://leteckaposta.cz/530135791
http://leteckaposta.cz/530135791
takže jsem udělal, jaks mi řekla vůbec to nepomohlo...takže mohli by sme zkusit to obnovení systému k tomu, když ještě winfast jel...prosím..
popř. jestli znáte nějakj jinej soft k sledování televize..
popř. jestli znáte nějakj jinej soft k sledování televize..

-do políčka zkopírujte
Kód: Vybrat vše
%SystemRoot%\System32\restore\rstrui.exe
-vyberte bod obnovení
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
díky...winfast už jede...ale tak mně napadlo...tys ten program do registru udělal už na začátku, a já jsem se pka hrál s tim winfastem, a až pak jsem ho spustil...takže já ho ještě jednou zkusím...protože jsem si ho zazálohoval...a mohl by prosím někdo poradit s prvním příspěvkem na 2 straně??
EDIT:takže jsem to zkusil a seklo se to hned po načtení oken...ted zatím jede, ale myslím si že se sekne zas...takže ted by to chtelo nejaky program undisablewinfast.reg
EDIT:takže jsem to zkusil a seklo se to hned po načtení oken...ted zatím jede, ale myslím si že se sekne zas...takže ted by to chtelo nejaky program undisablewinfast.reg
Uvidíme. Každopádně je tam zřejmě nějaký problém s některým z ovladačů. Proto se systém nepovedlo spustit s DriverVerifierem.
Pokud to bude dělat i odstavenými ovladači WinFastu, bude nejlepší aktualizovat všechny potřebné ovladače.
Taky bych pro jistotu projel disk pomocí HDTune, zda nezačíná odcházet.
S tím účtem vám neporadím, ale většinou to dělává účet, který si vytvoří NET Framework.
Pokud to bude dělat i odstavenými ovladači WinFastu, bude nejlepší aktualizovat všechny potřebné ovladače.
Taky bych pro jistotu projel disk pomocí HDTune, zda nezačíná odcházet.
S tím účtem vám neporadím, ale většinou to dělává účet, který si vytvoří NET Framework.
právě v ovládácích panelách je nějakej účet ASP.NET.Machine A...ale ten na úvodnáí není...tak nwm, esli to sekání nedělá třeba on
dělá to i když jsou ty ovladače odstavené...takže uděláš prosím něco co to zase nahodí...a kde seženu ty ovladače??
EDIT: dělám to HD tune...error scan zatím vypadá že bude vše OK, ale teplota ukazuje 40stupňů (jáí těžko posoudím, esli je to moc nebo málo) a health status ukazje failed (07) seek error rate- u toho je to failed...(opět, já neposoudím, jestli je to špatně nebo ne
dělá to i když jsou ty ovladače odstavené...takže uděláš prosím něco co to zase nahodí...a kde seženu ty ovladače??
EDIT: dělám to HD tune...error scan zatím vypadá že bude vše OK, ale teplota ukazuje 40stupňů (jáí těžko posoudím, esli je to moc nebo málo) a health status ukazje failed (07) seek error rate- u toho je to failed...(opět, já neposoudím, jestli je to špatně nebo ne
s dovolenim sa zapojim:
k HDTune - hlavne vloz vysledky z casto benchmark - 6 cisel
+
spust s prikazoveho riadku chkdsk -ak su vadne miesta moze zamrzat - skor by som to vsak pripisal prehrievaniu CPU, GK apod
k HDTune - hlavne vloz vysledky z casto benchmark - 6 cisel
+
spust s prikazoveho riadku chkdsk -ak su vadne miesta moze zamrzat - skor by som to vsak pripisal prehrievaniu CPU, GK apod
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
já jsem ten soft na sledování teplot nemohl stáhnout...existuje nějakej jinej, třeba na stahuj???