Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Modra Smrt-Restart noveho systemu Windows-7/64 Bit/

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
JaRon
Moderátor
Moderátor

Re: Modra Smrt-Restart noveho systemu Windows-7/64 Bit/

#16 Příspěvek od JaRon »

som rad, ze sa vsetko na dobre obratilo :D
prajem Ti s PC vela stastnych dni a noci :wink:
este snad doporucim zopakovat memtest - nechaj bezat aspon 2hodinky ,,, a finito

paaaa :wink: :wub:
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Lilly [FR]

#17 Příspěvek od Lilly [FR] »

Ahoj,Jaron a Carls dekuji vam za krasny dopis,az ted to ctu drive jsem nemela cas.Jenom vam zanechavam vzkaz

Jaron strpeni,uz chystam pro tebe praci analyzovat 7 a XP,ale jeste pracuji na prestavbe chtela bych mit 100% jistotu,ze neni v jadrech zadny VIRUS a muzu klidne spat.

Carls,udelala jsem zatezove testy do BIOSU,uz nesaham tam jsem jenom mackla optimized system a nasledne byl restart.System AHCI a RAID,jsou povypinane,uz jsem to nasla,oni ani nemuzou byt aktivne jinak mi nenabehne system 7.

Memtest 86+ za 7 hodin zateze 2 Errors misto 26 2800 Errors,zvlada najednou udelat hluboky sken antiviru,presouvani soboru dat vice nez 1 gb a soucastne i napalovani mich fotek na dvd.

Behem techto aktivit co jsem najednou provadela,nedoslo k padu ani k modre smrti.

Myslim,ze vadne byli RAMKYa zadalo to vetsi chlazeni pridanim zadniho vetracku pri zdroji.Protoze jak vidim teploty vice jak 45 stupnu,uz jsem hodne znepokojena :wub: :oops:

Zatim pa jeste nejsem tady naposledy u vas,velice rada tu obcas chodim cist vas

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#18 Příspěvek od Čarls »

Takže teplota cpu pří zátěži na 100 % do 50- 60 je v pohodě maximální je 70
grafika při zátěži do 70 je v pohodě
zakladová deska cca 45 stupňu maximálně normál je cca 30-35 stupňů
asi tak co se týká teplot.
Pokud by jsi ještě něco potřebovala napiš a klidně se ptej
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA

Odpovědět