Tak si to scitaj dokopy a mas vysledokiMan píše:Mozilla FirefoxInak, to hlasovanie by sa malo spraviť aby tam nebolo FF 2, 3 ale stačilo by tam iba Mozilla Firefox

Moderátor: Moderátoři
Tak si to scitaj dokopy a mas vysledokiMan píše:Mozilla FirefoxInak, to hlasovanie by sa malo spraviť aby tam nebolo FF 2, 3 ale stačilo by tam iba Mozilla Firefox
Obávám se, že při tempu, co Mozilla nasadila, co se verzí Firefoxu týče (která je teď poslední, 22?), je "Mozilla Firefox" bez specifikace jediná logická možnostPavuk29 píše: Tak si to scitaj dokopy a mas vysledok
Je to o zvyku. Já třeba léta požívám FF a jiné už to asi nebude. Chrome mi nějak nesedl.cunik.cz píše:No ono je to jednu dobu tak a potom onak. Já občas přesednu z Chromu na Firefox a takhle to jde ještě jsem jednu dobu používal Edge. Nejvíce lidi dělají kvůli vytížení a náročnosti prohlížečů Chrome a Firefox. Ty spolu válčí už pěknou dobu a vždycky je to nerozhodně. Ale je pravda že ten Firefox je v tom vytížení RAM a CPU je malinko lepší ale na Chrome jsou lidi prostě zvyklí a tak to bude.
No to je pravda a taky engine z Firefoxu využívá dost dalších prohlížečů jako třeba Tor. No ale co se toho týče tak jak přišla nová verze Chromu tak to úplně prodělali. Ne jenom že se v tom člověk nevyzná a hledám položky v nastavení asi 3 hodiny. Ale v čem má Chrome výhodu tak jsou doplňky. Má jich narozdíl od Firefoxu víc a taky poměrně praktický např. blokaci pop up oken, zakazování JavaScriptu a další moc praktické věci.Rudy píše:Je to o zvyku. Já třeba léta požívám FF a jiné už to asi nebude. Chrome mi nějak nesedl.cunik.cz píše:No ono je to jednu dobu tak a potom onak. Já občas přesednu z Chromu na Firefox a takhle to jde ještě jsem jednu dobu používal Edge. Nejvíce lidi dělají kvůli vytížení a náročnosti prohlížečů Chrome a Firefox. Ty spolu válčí už pěknou dobu a vždycky je to nerozhodně. Ale je pravda že ten Firefox je v tom vytížení RAM a CPU je malinko lepší ale na Chrome jsou lidi prostě zvyklí a tak to bude.