Moznost zvolenia instalacie jednotlivych komponentnov ako pri EESS sa neplanuje?

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Ahoj,Douber píše:Může se někdo z ESETu podívat na problém který mám s programem Eset Smart Security. Po odinstalaci je zatím po problému - http://forum.viry.cz//viewtopic.php?f=66&t=121048
Zdravím ve spolek...Johny_ESET píše:Kontaktoval jsi českou nebo slovenskou podporu? Pokud českou, pošli mi ideálně číslo tiketu, pokud slovenskou, popiš zde co nejkonkrétněji problémy, které s verzí 5 máš.graupel píše:Ja mám zase problémy so SSL zabezpečením v Mozille 3 (FF aj TB). Už som písal 4x na podporu ESET-u a nič sa nevyriešilo.
Dobrý den,tom_tom píše:Dobrý den, v ESS5 se mi ve fw zobrazilo toto. Je to OK a můžu povolit? díky
Nesrovnalost v číslování je způsobena jazykovými mutacemi a jejich revizemi. I podle nich se produkty číslují. Nelze však porovnávat jednotlivé verze s rozdílnou lokalizací, jelikož existují i speciální verze reflektující technické i jazykové potřeby jen určité země. Nelze tedy globálně říct, že ESET uvolňuje jednu verzi pro všechny lokality.KEO píše:Zaujimalo by ma jedno. Ako je to s verziami ESET produktov. Myslel som, ze ako SK firma, ma SK verzie najnovsie. Hlavna verzia na strankach je zhodna, zle subverzie sa nezhoduju. Napr. som videl, ze SK verzia mala vyssie cislo a ENG a ostatne jazykove mutacie o nieco mensie. Zato CZ verzia malo o niekolko cisel vyssie cisla subverzii. Ako to ? Co ESET presunul vyvol na CZ trh, alebo je z CZ trhu tzv. prva testovacia linia, po nom SK trh a po nich az zbytok sveta ?
To je sice velmi diplomaticka odpovedJohny_ESET píše:Nesrovnalost v číslování je způsobena jazykovými mutacemi a jejich revizemi. I podle nich se produkty číslují. Nelze však porovnávat jednotlivé verze s rozdílnou lokalizací, jelikož existují i speciální verze reflektující technické i jazykové potřeby jen určité země. Nelze tedy globálně říct, že ESET uvolňuje jednu verzi pro všechny lokality.KEO píše:Zaujimalo by ma jedno. Ako je to s verziami ESET produktov. Myslel som, ze ako SK firma, ma SK verzie najnovsie. Hlavna verzia na strankach je zhodna, zle subverzie sa nezhoduju. Napr. som videl, ze SK verzia mala vyssie cislo a ENG a ostatne jazykove mutacie o nieco mensie. Zato CZ verzia malo o niekolko cisel vyssie cisla subverzii. Ako to ? Co ESET presunul vyvol na CZ trh, alebo je z CZ trhu tzv. prva testovacia linia, po nom SK trh a po nich az zbytok sveta ?