Dobrý den,
mám dotaz, hledal jsem na fóru odpověď, ale nikde jsem nenašel tento problém .. Je nějaký způsob, jak odvirovat RARarchiv, který antivirus neumí vyléčit pouze smazat? Nebo jsou soubory v něm odsouzené k zániku,
děkuji mnohokrát
Poil

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
zavirovaný archiv
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: zavirovaný archiv
je to pár texťáků a jeden spustitelný soubor, jedná se o jeden program, který jsem z internetu koupil(i když ne za mnoho,takže to není životberoucí), ale nerad bych o něj přišel .. oni tvrdí, že nakažený není, nicméně AVG(vím, že jej nemáte rádi) ukazuje Trojský kůň Dropper.Generic3 ...
- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
A můžete mi ten soubor poslat, že bych se na něj podíval na virtuálním systému?
Děkuji mnohokrát za snahu, už ho mám nyní v pořádku.. Ale jinak se nezlobte stejně bych ho asi neposílal.. A na virtuálním systému mě to ani nenapadlo, např ve virtualboxu myslíte? Každopádně děkuji za čas a můžete uzamknout 

- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
V pořádku, nemáte zač.
Na virtuálním systému ve Virtualboxu by nebezpečí na 99% nehrozilo (při opatrné manipulaci).
Stejně to tipuji spíše na falešný poplach. Můžete ještě zkusit otestovat soubor na http://www.virustotal.com