Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Vypnute Centrum zabezpeceni pri startu Windows 7
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vypnute Centrum zabezpeceni pri startu Windows 7
Dobrý den,
mám již delší dobu takový problém. Při zapnutí počítače mi v centru akcí vyskočí upozornění ať si zapnu centrum zabezpeceni jenz je vypnute . Takže ho musím po každém startu ručně zapínat , a poté ručně zapínat i windows firewall . Zkoušel jsem plno antiviru , antispywaru atd ... ale nic nepomohlo.
mám již delší dobu takový problém. Při zapnutí počítače mi v centru akcí vyskočí upozornění ať si zapnu centrum zabezpeceni jenz je vypnute . Takže ho musím po každém startu ručně zapínat , a poté ručně zapínat i windows firewall . Zkoušel jsem plno antiviru , antispywaru atd ... ale nic nepomohlo.
Re: Vypnute Centrum zabezpeceni pri startu Windows 7
Zdravim a pekny vecer preji
Jelikoz nevime o Vasem PC nic a z kristalove koule se spatne vesti, navic pri zatazenem pocasi jake ted v okrese Kromeriz panuje, neni nic videt
Ale dosti legracek, kouknem na to
Kliknete do meho podpisu na RSIT a dejte log z nej - navod Vas povede...

Zrovna jsem spustil ComboFix a cekam na vysledky ...
Aha, pak RSIT bude zbytecny
..Jen se zeptam - Vy s ComboFixem umite zachate, lustit jeho log a nasledne docistit pomoci skriptu

smazano
Naposledy upravil(a) gorilino dne 26 čer 2011 19:01, celkem upraveno 1 x.
smazano
Naposledy upravil(a) gorilino dne 26 čer 2011 19:05, celkem upraveno 1 x.

- Je urcen primarne pro radce - jeho svevolnym pouzitim ztracite narok na podporu
- Maze stopy po haveti, takze v logu z RSIT neni nic videt
- Jeho log je treba dolustit, jelikoz neumi smazat vse - to ovsem tezko zvladnete pokud k tomu nejste vyskolen
- CF muze mit bug = sunda Vam system, pokud nevite kam co uklada, jak co obnovit, mate system v kytkam a ceka Vas reinstal
- CF taky bohuzel prozatim nekontroluje nektere dulezite knihovny (napr. hal.dll) - ty treba mazou nektere typy haveti (napr. angela) - smaze Vam po restartu hal.dll = nenajede Vam system a jste o radek vyse = reinstal

Mate to tam ... centrum zabezpeceni mi uz najizdi se startem systemu ... rek bych ze je po problemu ... takze ten combofix je na hovno? nebo jak?
ComboFix neni na ho*no pokud je v rukou zkusene osoby
Spustte CFko dle tohoto navodu http://www.bleepingcomputer.com/combofi ... t-combofix a uvidime co najde
Spustte CFko dle tohoto navodu http://www.bleepingcomputer.com/combofi ... t-combofix a uvidime co najde
Tak k slozce BackEnv nemam pristup ... a log sem zavrel ... a nemuzu ho najit nikde ulozeny ... co s tim?
Spustte CFko znovu dle navodu, ono probehne a da novy log