Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Poradte s komplexnejsi ochranou
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Poradte s komplexnejsi ochranou
Len škoda, že Avira nie je aspoň v Českom jazyku!
Nebál bych se to nainstalovat v AJ, těch pár slovíček se naucís či si je přeložíš hned:)
Chtel jsem se zeptat jak pridat vijimku v Avire free gamepark ubdate.exe mi to hlasi jako backdor.A bude mi to hlasit i pri kompletnim testu i kdyz ho dam do vyjimek nebo ho bude ignorovat?Dekuji
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Než dáš něco do výjimek, zkontroluj na VT
Klikni na https://www.virustotal.com/cs/
klik "Procházet" > do zadávacího pole "Název souboru" zadej celou cestu ke zvolenému souboru
"Send file" (pokud byl již testován, nech testovat znovu - Reanalyse)
Trpělivě vyčkej dokončení scanu dokud se neobjeví konečný výsledek např.0/41
A pak svoje rozhodnutí zvaž
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
Vse v poradku akorad Avira to hlasi a jeste jeden jinak zbytek ok.Tak to dat do vyjimek teda?
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na tom, kdo je ten "ještě jeden" - rozhodnutí ale stejně zůstane na tobě.
Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <
Mam Aviru free a codo firewall free jaky rezidentni stit by ste doporucili mit zapli bud od Superantispyware nebo malwarebytes? Nebo jen Aviru a ostanimi jen udelat obcasnou kontrolu dik.
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Avira + Comodo je dobrá kombinace.
Nemám bohužel osobní zkušenost se Spyware štítem Aviry - zkontroluj zpočátku častěji SAS + MBAM, poznáš sám.
MBAM i SAS mají rezidentní štít pouze v placené verzi - pak bys musel štít Aviry vypnout.
Nemám bohužel osobní zkušenost se Spyware štítem Aviry - zkontroluj zpočátku častěji SAS + MBAM, poznáš sám.
MBAM i SAS mají rezidentní štít pouze v placené verzi - pak bys musel štít Aviry vypnout.
Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
NIS2011, Spyware Terminator, CCleaner, WinXp Manager/Win7 Manager (podle os..xp x64 nebo win7 pro x64), popr cele pc jen s holym OpenSuse.Davidov píše:Dobry den mohli byste zde sepsat nejake seskupeni utilit na pc treba ktere pouzivate vy?Priklad:NIS 2011,SUPERAntiSpyware Free Edition,AVG tune up,CCleaner.Pozivam treba toto norton a kaspersky se mi zda jako nej volba.Co pouzivate na tuneni Winu treba AVG tune up zrovna dekuji predem za odpoved.PS:Jaky mate nazor na snizovani kvality eset produktu v testech dochazi jim dech?
Esetu dochazi dech jiz delsi dobu, ale stale je to pouzitelne, nejde rozhodne o tak spatnou situaci jako u AVG, ale je zase pravda,
ze jim pravidelne v realu dava na prdel Avira co je zdarma

pro nezkusene uzivatele a do firem se slabymi pc, coz zarucuje jeho pouziti, i kdyz vysledky nejsou
tak zlate, jako za starych dobrych casu.

Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net
A co ocakavana verzia ESS 5? Mala by priniest HIPS, co ale je, ak tomu spravne rozumiem technologia odhalujuca uz spusteny malware, teda nie je pro-aktivna. Znamena to, ze proaktivne odhalovanie naraza na nejake hranice a je potrebne doplnit dalsiu vrstvu ochrany, alebo len nestihaju vydavat aktualizacie?
----