Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Win XP SP3
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Win XP SP3
Dobrý večer,
dnes jsem se díval na web Microsoftu a tam psali, že XP SP2 už vypršela podpora a že si bych si měl stáhnout SP3. Mám si tedy SP3 stáhnout a jak?
dnes jsem se díval na web Microsoftu a tam psali, že XP SP2 už vypršela podpora a že si bych si měl stáhnout SP3. Mám si tedy SP3 stáhnout a jak?
Re: Win XP SP3
Pokud máte legální Windows, měl by se vám nabídnout, když dáte aktualizaci systému - Windows update.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Ano, teď je tam nových 77 aktualizacích tak uvidím 

Doporučil bych nechat zapnuté automatické aktualizace, pak toho nebudete muset tahat tolik 

Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
já mam nastavené automatické aktualizace, ale poslední dobou se nic neaktualizovalo, až dnes. (naposledy v prosinci 2009) 

To je zvláštní. Mohl to způsobit i vir
Máte vůbec ty Windows legální?

To nevím přesně, protože nám to tady instaloval bratranec, ale myslím, že legální je. (včera se ve windows update se stáhl a nainstaloval program na odhalování jestli je windows legální a žádné upozornění mi to neukazovalo)
Zrovna se mi ukázala nabídka na instalaci SP3, tak konečně! 

ještě se chci zeptat, píše tam něco o zálohování - já jsem nikdy nezálohoval a nevím co si mám zálohovat- všechno? A kam to zálohovat....děkuji.
Třeba na CD nebo DVD vypálit, ale je to jenom doporučení 

a musím to zálohovat? Když aktualizuji na SP3, tak se ztratí všechna data?
Zdravim a pekny vecer preji
Omlouvam se kolegovi za vstup, pisu na zadost pres PMku
Data neztratite, je to jen pro jistotu, jelikoz prechod z SP2 na SP3 je docela velky zasah a system by mohl spadnout...
To ze jste nikdy nezalohoval se Vam muze vymstit, az Vam jednou z niceho nic klekne disk (coz se stat muze) a Vase duelzita data pujdou do kopriv...
Doporucuji alespon ty nejdulezitejsi data zazalohovat - flesh disk,externi disk, vypalit na DVD, nahrat nekam na FTP server

Omlouvám se, v neděli večer jsem tu byl, ale dotazu jsem si nějak nevšiml a pak jsem už to neměl v nových příspěvcích.
Dobře, teď zálohuji na fleshku.
Ještě jeden dotaz - mám zálohovat i WINDOWS ?

Kolega mluvil o záloze vašich důležitých osobních dat, nikoliv celého operačního systému - ten je možné přeinstalovat, data nenahradíte.