Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problem s Windows 7

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tepan
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 232
Registrován: 22 pro 2006 21:11
Bydliště: Sumperk

Problem s Windows 7

#1 Příspěvek od tepan »

Dobry den,mam na vas prosbu.Pred 14 dny jsem koupil novy pocitac.Ma nainstalovany system Windows 7 64bit.Po par dnech,jsem zjistil,ze mi vetsina her a nektere aplikace nefunguji jak maji.System se seka(cerna obrazovka a dale nereaguje),tak jsem nainstaloval nejnovejsi ovladace,a ani to nepomohlo.Muzete mi prosim poradit?Napadlo me,ze by to mohlo byt tim,ze mam system 64 bit,a hry a aplikace to nestihaji.(i kdyz si myslim,ze nove hry by to stihat mely)Myslite,ze bych mel treba system preformatovat na system 32 bit?Poradte PLS.Pozn. (nejde mi treba takova Mafia,ktera mi na starem compu a na XP jela v pohode)

Uživatelský avatar
sudanec
VIP
VIP
Příspěvky: 2119
Registrován: 02 lis 2006 00:48
Bydliště: Khartoum, Sudan
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s Windows 7

#2 Příspěvek od sudanec »

Dobry den,

ohladom hier to bude specificky zavysle od konkretnej hry; v tomto smere vsak specializovani nie sme, poradia vam skor na inych forach, vid http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=5&t=64194
Ohladom programov, skuste napisat, u ktorych a ako sa problem prejavuje.

Inak vseobecne, ak nemate nejaky zavazny dovod neodporucam instalovat na 64bitovy procesor 32bitovy system, lebo - preco :)
Obrázek

Odpovědět