Zdravím, snažím se složit herní pc sestavu a potřeboval bych poradit jaké komponenty budou nejlepší... cena cca 40 tisíc (nejlíp míň )
Chtěl bych novou 9070 a asi bych dal verzi XT protože cenový rozdíl je malý ale nevím jaký procesor. v seznamu mám ryzen 7 7700 ale prý dost topí.. koukal jsem i po ryzen 5 9600 ale nechám si poradit
Základovou kartu a zdroj prosím o doporučení. https://www.alza.cz/nakupni-seznamy.htm ... B6A637C615
Díky
Zdravím!
Myslím, že tato sestava by mohla fungovat naprosto bez problémů. Vybral jste si AMD, což sice není můj šálek čaje, ale budiž: Tam je důležitá velikost RAMky ve vztahu k velikoti paměti grafické karty. Zkrátka nikde nesmí vzniknou tzv. "úzké hrdlo" I tady si myslím, že volíte správně
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.