Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Email na seznam.cz - možný problém

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
kudla
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 46
Registrován: 21 kvě 2007 08:37

Email na seznam.cz - možný problém

#1 Příspěvek od kudla »

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat na možný problém s emailem na seznam.cz (používám mozillu)

Když se přihlašuji a chci kliknout na položku "doručené", tak vpravo nahoře (obrázek 1, červeně zakroužkováno) jsou uvedeny iniciály "LU". Ale pokud se nepletu vždy tam bývalo "LK" (podle mého jména):

https://ibb.co/ry8GGPz (obrázek 1).


Pokud už se příhlásím a jsem v emailu, tak situace je následující. Vpravo v horním rohu "LU", avšak v odeslaných emailech mám iniciály "LK":

https://ibb.co/JB1k1sd (obrázek 2)


Nemohlo dojít k útoku na můj účet??? Dnes ráno mi přišel email typu "Mailer Daemon.....", avšak už jsem jej smazal. Provedl jsem u Vás na fóru preventivní kontrolu logu FRST a byl v pořádku. Také mám pořád přístup k emailu a změnil jsem přihlašovací heslo.

Děkuji za radu

Uživatelský avatar
Rudy
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 118289
Registrován: 30 říj 2003 13:42
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Email na seznam.cz - možný problém

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Problém iniciál je problém mailu samotného. Ten tu nevyřešíme, obraťte se na správce mailové schránky, což je Seznam. Co to způsobuje, nevím, ale oni by vědět měli. Nemyslím si, že by byl důvodem nějaký útok, nicméně můžete si změnit heslo. Mailer daemon vám přijde vždy (je od samotného mailového serveru Seznamu), pokud nebyl doručen mail, který jste posílal před tím (chyba adresy, nedostupnost mailserveru adrersáta, nebo jiný problém při doručení).
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět