Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Staručký notebook

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ddankoo
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 48
Registrován: 04 čer 2009 18:03
Bydliště: Prešov

Staručký notebook

#1 Příspěvek od ddankoo »

Zdravím Vás, predchvíľou doslúžila matičná doska na mojom notebooku a tak mi priateľka zatiaľ požičala svoj starý, ktorý kedysi používala do školy. Tak som hneď zo svojho vybral SSD-čko a 8gb RAM-ku a vložil ich do toho jej starého. Čakal som že to aspoň trochu tomuto starému noteboku pomôže no zdá sa že ide tak isto a to je..veeeeľmi pomaly :D Viete mi prosím poradiť či odchádza nejaká súčiastka alebo je proste už do šrotu? Nechce mi už pomaly ani prehrať 720p video na youtube a na otvorenie priečinku či spustenie bežného programu čakám nejakú tu minútku ako to bývalo kedysi dávno. Kľudne PC zoskenujem s nejakým odporúčaným programom alebo tak a vložím sem log :) Vopred ďakujem

ddankoo
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 48
Registrován: 04 čer 2009 18:03
Bydliště: Prešov

Re: Staručký notebook

#2 Příspěvek od ddankoo »

Zabudol som no, po výmene HDD som PC prebehol driverboosterom aby si doinštaloval potrebné drivre no nepomohlo to. Myslíte že by inštalácia nového windowsu nanovo pomohla?

Uživatelský avatar
Rudy
Site Admin
Site Admin
Příspěvky: 118199
Registrován: 30 říj 2003 13:42
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Staručký notebook

#3 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Záleží na tom, jaký je to oper. systém (verze). Až do verze Vista, by měl fungovat správně tehdy, pokud byl vyjmut z přístroje stejného typu (stejného chipsetu). V opačném případě a v případě novějšího oper. systému bude nutný reinstal.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!


Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět