Zdravím
Navazuji na http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=30 ... 6#p1458216 kde se nenašlo řešení.
Včera začal Kerio fungovat jako by se nechumelilo.
Přeinstalovával jsem SprutCam (ofiko licence) a mezi tím začal Kerio fungovat a funguje i po doinstalaci SprutCamu.
Je to náhoda nebo jsem měl PC zapikaný hackerama? Dá se to nějak poznat?
Díky moc Jirka

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nefunguje Kerio Firewall díl-2 - funguje
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Nefunguje Kerio Firewall díl-2 - funguje
Zdravím, spíše to bude náhoda, protože RUDY v logu jen tak něco nepřehlédne. Když jsem jej také letmo prolétl tak nic špatného tam opravdu není jen bych ponechal ze zabezpečení pouze firewall a antivir, Mbam doporučím odinstalovat.