Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

NOD

Toto je komunitní fórum a je spravováno rádci, moderátory a adminy fóra viry.cz.

Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři

Pravidla fóra
TIP: Před položením dotazu se prosím podívejte do databáze znalostí ESET: https://servis.eset.cz/index.php?/Knowledgebase/List

Přečtěte si prosím před položením dotazu tato pravidla sekce ESET: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=56&t=119537
Odpovědět
Zpráva
Autor
Chmeldoslav
Návštěvník
Návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: 14 kvě 2015 07:03

NOD

#1 Příspěvek od Chmeldoslav »

Dobrý den, po aktualizaci na NOD 32 verze 8 se mi stala taková nepříjemnost. Počítač běžel cca 30 minut, pak se samovolně restartoval a po zapnutí centrum zabezpečení plaší že není žádný antivirový program. Po rozkliknutí noda už mě vylekaly klikiháky viz obrázek. Na aktivaci produktu lze kliknout, ale nic se nestane,řeknu si ok přeinstaluju. A NOD 32 není v seznamu programů a kliknutí na odinstalaci v nabídce start ve složce ESET nefunguje neboť píše že nod není nainstalován a nelze tudíž odinstalovat. Instalace nešla když už byl nainstalován ¨(asi z půlky tak sjem hledal způsob jak se ho zbavit) .Na netu jsem našel ESEt uninstal a v nouzovém režimu bez sítě jsem jej odinstaloval. Konečně šel znovu nainstalovat, zadal jsem produkt key vše ok, dostáhli se virové databáze, po hodině se počítač znovu samovolně restartoval a ten samý problém.
Přílohy
1.JPG
1.JPG (98.15 KiB) Zobrazeno 5092 x

Uživatelský avatar
Johny_ESET
Technik
Technik
Příspěvky: 141
Registrován: 20 zář 2011 14:56

Re: NOD

#2 Příspěvek od Johny_ESET »

Dobrý den,
tohle vypadá na nějakou havěť v počítači - Windows XP bych co nejdříve nahradil bezpečným systémem. Prvně bych se tedy soustředil na vyřešení těch samovolných restartů. Pošlete k nám na technickou podporu ( https://servis.eset.cz/Knowledgebase/Ar ... ou-podporu ) protokoly z aplikace Log Collector:
https://servis.eset.cz/Knowledgebase/Ar ... -collector
Johny

Odpovědět