Ano,origo zakoupené to fakt je,čestný skautský!

Mám dokonce ještě i fakturu,heč!

A ten crack slouží/-l/ ke spouštění hry bez vložení disku. Bylo to na radu z fora virtuálních pilotů. Pokud si dobře pamatuju,tak kvůli hraní simu online na HyperLobby. Když se to spouštělo s diskem trvalo to cca 3-5 min. a server to vyhodnotil jako neaktivitu při přihlášení a vykopnul tě...

Krom toho to obsahovalo přepínač mezi jednotlivými verzemi. Co se týče patchů,to přesně nevím. Instaloval jsem to podle rad na foru a byl to pláč a skřípění zubů. Ale předpokládám,že šlo o ofiko stažené patche. Zaseknul jsem se u asi 5.řady „záplat“ /ver. 4.11.m/. Tu už jsem zkrátka korektně nedokázal instalovat.Tudíž skončilo i online létání. Ale snad není nelegální si originál a mechaniku chránit ?

Hru zálohovanou mám/na „D“ disku i v kompl.záloze PC – taky na „D“. V obou je ten spoušťák nefunkční. Proč netuším…
Znovuinstalovaná hra/pův.předpotopní verze 4.08/ s diskem jede – i když se někdy seká. Ale to bude asi taky tím,že nebyla vyvíjená pro win7,jakož i nastavením.
Snažím se nepirátit,fakt. Jednak to nemám zapotřebí a druhak myslím,že lamám mého typu to přináší víc škody,než užitku...
Tolik k simu. Co se breberek týče je tedy vše O.K. Takže moc díky za pomoc !
Post Scriptum: Tu fakturu ti klidně okopčím,ať nemáš pocit,že pomáháš kapitánu Flintovi!
Sagitt62