Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Po zapojení HDMI stále zvuk z Ntk

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
dydi0123
Návštěvník
Návštěvník

Po zapojení HDMI stále zvuk z Ntk

#1 Příspěvek od dydi0123 »

Dobrý den
At jsme dělal co se snažil od aktualizace obladačů po konfiguraci zvukovek stále nic. Jednoduše, když zapojim HDMI kabel přehrává jen obraz a zvuk hraje od notebooku... když jsem se snažil nastavi zvuk od Tv jako vychozí jeví se tam nezapojeno viz obrázek. Poradíte prosím co přesně udělat aby ten zvuk jel.. Jedná se o nový nedtknutý notobook. Děkuji a zatím nashledanou

Obrázek

Obrázek

m0ple
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Po zapojení HDMI stále zvuk z Ntk

#2 Příspěvek od m0ple »

Zdravím,

co to je za ovladače? Od Realteku nebo něčeho jiného? Jinak než vyřešíme, jaktože to nefunguje automaticky, stáhněte si VLC a po spuštění filmu v něm ro>zklikněte v horním menu nabídku Zvuk -> Zvukové zařízení -> vyberete televizi, která by se tam měla objevit. ;)

Btw. vidím nějaký hnus od firmy IObit, to smažte než vám to zničí nový notebook. ;)

dydi0123
Návštěvník
Návštěvník

Re: Po zapojení HDMI stále zvuk z Ntk

#3 Příspěvek od dydi0123 »

Ano jedna se o realtek, každopádně co špatného uměji ty iobity... jelikož díky němu jsem zaktualizoval ovladače a vypadato že by to mohlo jít. Už se mi to zobrazuje jako aktivní takže to musím jen zkusit na druhé televizi. Ted mě zajimá čím jsou špatné iobity, jelikož už je použivám delší dobu

Odpovědět