Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
ahoj prosím o kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: ahoj prosím o kontrolu
zítra koupím dlouhý kabel a zjistím to 

tak s kabelem 6,6Mb,bez kabelu se skoro nepřipojím,ale připojím i když je to pomalé.Hrozně pomalé
Aha tak chybka bude jinde, má noťas dobrý "výhled" na anténu routru ?truddy píše:tak s kabelem 6,6Mb,bez kabelu se skoro nepřipojím,ale připojím i když je to pomalé.Hrozně pomalé
Když s ním půjdeš až k routru je také pomalý ?
no to jsem nezkusil,ale dříve šel mnohem rychleji.Mám ho na televizi zezadu a je cca 4m od routeru.Notebook je cca 2m od routeru
jedině,že by stínila ta televize,zítra to odzkouším 

tak jsi měl pravdu je to ta televize
.Normálně to dříve fungovalo a já před časem měnil Router a on asi není tak výkonný
.Nedal jsem si to do souvislosti protože tohle pc často nepoužívám.Dal jsem pc z poza televize pod televizi a hned 6,6mb jako to funguje na notebooku.Ještě jednou díky moc a zase někdy