Mnohí ste ho tu poznali a neviem, či ste zaregistrovali, že vo veku 29 rokov zomrel jeden z návštevníkov - Michal Kolesa.

Moderátor: Moderátoři
Jiří V**** Michal byl dle mně sdělených informací včera zahlédnut při nakupování v rakovnickém Albertu. Nevím, kdo a proč stojí za tímto trollingem, každopádně mrtev není. Když jsem si s ním před asi týdnem psal, říkal, že už sem psát nesmí, ale nechtěl mi sdělit kdo a proč mu to zakázal.
Tiež som pozeral na jeho FB stránku a bola tam jedna fotka, kde si jedna slečna písala s jeho otcom ktorý to potvrdil tak neviem...Pavuk29 píše:To zato, ze mu chceli zobrat invalidny dochodok?
EDIT:
Z jeho FB strankyJiří V**** Michal byl dle mně sdělených informací včera zahlédnut při nakupování v rakovnickém Albertu. Nevím, kdo a proč stojí za tímto trollingem, každopádně mrtev není. Když jsem si s ním před asi týdnem psal, říkal, že už sem psát nesmí, ale nechtěl mi sdělit kdo a proč mu to zakázal.
Jedno mu nelze odepřít... Legenda/fenomén. RIP. Zajímavé, že Kolesa byl jeden z prvních ani ne třiceti lidí, kteří byli u založení Forum.Viry.cz už v roce 2003.Opustil nás milovaný kolega, kamarád, komentátor, konstruktér, diskutér, psí táta, milovník plavajících žen, autor asi nejoriginálnějších příspěvků a zvídavých dotazů na českém Internetu a asi nejhodnější celebrita u nás.
Stalo se tak dne 9. 11. 2013 v 7:15 po převozu do Ústřední vojenské nemocnice v Praze, kde mu bylo zjištěno krvácení do mozku. Michal následně bude pohřben na pražském Olšanském hřbitově, kde se s ním můžete přijít naposledy rozloučit.
(zdroj: Objevit.cz)
Myslím, že nie. Môžeš/tePavuk29 píše:Este chce niekto nieco dodat?