Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zavirovano policejnim virem. Prosim o kontrolu odstraneni.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Zavirovano policejnim virem. Prosim o kontrolu odstranen
OK, jak se chova PC nyni??
-
- Návštěvník
Vypada to celkem normalne. Myslite, ze jsme u konce, jevi se Vam komp jiz cisty?
Jen se mi zda, ze pomalu najizdi, ale to muze byt tim vsim, co tam synek ma. Muzeme to nejak zrychlit?
Jeste mam jednu prosbu. Synkuv komp je doma v siti, kde je i muj sluzebni komp. Myslim, ze by stalo za to, ho proverit. Mam v tomto smyslu otevrit na stejnem foru nove tema?
A posledni otazka. Rad bych se opet revansoval nejakou castkou
Kazdopadne dekuji
M.
Jen se mi zda, ze pomalu najizdi, ale to muze byt tim vsim, co tam synek ma. Muzeme to nejak zrychlit?
Jeste mam jednu prosbu. Synkuv komp je doma v siti, kde je i muj sluzebni komp. Myslim, ze by stalo za to, ho proverit. Mam v tomto smyslu otevrit na stejnem foru nove tema?
A posledni otazka. Rad bych se opet revansoval nejakou castkou

Kazdopadne dekuji
M.
-
- Návštěvník
Dobry den
Komp vypada dobre.
Zda se mi, ze pomalu najizdi, ale to muze byt tim vsim, co tam synek ma?
Mam jeste dotaz: Synkuv komp je doma v siti, kde je i muj komp, je vhodne ho take proverit? Mam pokracovat v tomto, nebo zalozit jine tema?
Kazdopadne dekuji
M.
Komp vypada dobre.
Zda se mi, ze pomalu najizdi, ale to muze byt tim vsim, co tam synek ma?
Mam jeste dotaz: Synkuv komp je doma v siti, kde je i muj komp, je vhodne ho take proverit? Mam pokracovat v tomto, nebo zalozit jine tema?
Kazdopadne dekuji
M.