Zdravím Vás,
mám taky problém s virem ČR. Mám Visty. Po použití Microsoft Safety Scanneru bylo nalezeno:
Trojan:Win32/Reveton.R!lnk
Adware:Win32/OpenCandy
Exploit:Win32/CVE-2010-0188
Trojan:Win32/Dynamer!dtc
Trojan:Win32/Reveton.R
U toho info, že první částečně odtraněn, vyžaduje se restart; adware, exploit a Trojan:Win32/Dynamer!dtc částečně odstraněn a poslední trojan odstraněn. Po každém restartu počítače (po kontrole Safety Scannerem vyzkoušeno 3krát) vir policie ČR stále nesmazán, po kontrole jsou nalezeny stále stejné nálezy... Mohl by mně někdo poradit, jak je úspěšně smazat?
Děkuji za odpověď.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
PolicieČR
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: PolicieČR
Zdravim
Na zdravem PC stahnete Farbar Recovery Scan Tool http://www.bleepingcomputer.com/downloa ... scan-tool/
Na poskozenem PC nabootujte Nouzovy rezim s prikazovym radkem MS-DOS
Nyni si zjisteme pismeno flash disku
Ted si ziskame log

- Ulozte na nejaky flash disk, primo na jeho koren

- Zadejte prikaz notepad a odenterujte
- Otebre se poznamkovy blok (notepad)
- Dejte Soubor --> Otevrit --> najdete tento pocitac a otevrete USB klic je FRST ulozeny
- Podivejte se, jake pismeno ma USB klic (F:\, G:\ apod)
- Zavrete notepad krizkem

- Pokud mate stazeny FRST pro 64 bit OS, tak se jmenuje FRST64.exe a je nutne jej tak zadat
- Zadejte prikaz "pismeno disku":\FRST.exe a odenterujte (napr. F:\FRST.exe)
- Spusti se FRST
- Spuste prohledavani kliknutim na Scan
- Po chvili se vytvori na flash disku log FRST.txt
- Ten mi sem vlozte pres zdravy PC