Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
kontrola
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: kontrola
No nevim jestli nebude problem primo v sito.karte jako takove, vse tomu nasvedcuje nyni uz
pravděpodobně, a dá se to nějak vyměnit? asi s tím někam do servisu že?
Zalezi jak jste zrucny, ale vymena karty neni vetsinou slozita. Ale v servisu koupite novou a rekl bych, ze jeji instalace nebude draha a budete to mit bez prace...
no raději bych to nechal na servisu nebo tomuto nerozumím co kde...a ještě nemůže na ten zvuk mít vliv kodeku a flash playeru? že by se to nějak nemoselo? protože dost lidí si stěžuju na flash player 11
Proc by pak ale pres wifi jel a pres sit ne, tohle mi nedava rozum...
no to mně taky ne, ten zvuk blbne pouze když je připojen síťový kabel. každopádně můžu zkusit odinstalovat ty kodeky nebo zkusit vyměnit síťový kabel, ale nemyslím si, že by to bylo tím.
Kabelem to bych nerekl, ale muzete zkusit, spise bych to videl primo na sit. kartu...
Za reinstal kodeku tez nic nedate
Za reinstal kodeku tez nic nedate
tak třeba teď z ničeho nic jede zvuk tak jak má ikdyž jsem připojen přes kabel, nad tím zůstává rozum stát 

No zo uz opravdu jo...asi by to chteloí dat vylozene na diagnostiku HW kompomentu (sit. karta, zvuk atd)
asi jo ale nechám to tak, teď potřebuju aby to hlavně jelo
skrz státnice. ten můj notebook jede asi jak se vyspí nebo asi jakou má zrovna náladu, z ničeho nic jede vše jak má . takl prozatím díky za čas a pomoc 

Neni zac, preji hodne zdaru pri psani zaverecne prace a nasledne SZZ